Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вгамувати голод: п'ять варіантів перекусу, які не містять цукру
commentss НОВИНИ Всі новини

Вгамувати голод: п'ять варіантів перекусу, які не містять цукру

Деякі продукти, що не містять цукру, чудово підійдуть для швидкого і корисного перекусу

30 квітня 2021, 21:41
Поділіться публікацією:

У нинішній час, коли ми постійно перебуваємо в русі або пошуку чогось, про нормальний прийом їжі часто доводиться забути. Тоді "на допомогу" і приходять всілякі швидкі перекуси, не завжди корисні. Як повідомляє The Health Site, існують продукти, які не містять цукру (прекрасно для діабетиків і людей, котрі стежать за фігурою), але здатні відмінно втамувати голод.

Вгамувати голод: п'ять варіантів перекусу, які не містять цукру

Яблука і сир чудово підійдуть для швидкого перекусу. Фото із відкритих джерел

1. Йогурт

Мова йде не про всілякі магазинні йогурти з купою добавок за типом шматочків фруктів. Родоначальником цієї лінійки кисломолочних продуктів є грецький йогурт. Його часто використовують в якості заправки для різних овочевих салатів, але і окремо вживати його теж можна. У ньому трохи вуглеводів і ще менше калорій. Однак грецький йогурт багатий на білки, кальцій і різні вітаміни. Він відмінно зможе позбавити відчуття голоду.

2. Селера

Цей овоч часто недооцінюють. Однак селера зовсім не калорійна, в ній практично відсутні жири або холестерин. Але вода і клітковина плюс великий набір вітамінів відмінно впливають на людський організм. Цей овоч можна вживати, наприклад, в прикуску з плавленим сиром — відмінний варіант для швидкого перекусу.

3. Яблуко

Швидко, зручно, практично і смачно! У яблуках також міститься мінімум калорій. Однак фрукт багатий на вітамін C, залізо, фосфор і кальцій. Яблука допоможуть не тільки позбутися від почуття голоду, але і задовольнять бажання з’їсти щось солодке, при цьому не підвищуючи рівень цукру в крові.

4. Попкорн

Це може виглядати дивно, але улюблена багатьма повітряна кукурудза швидкого приготування також відноситься до варіанту швидкого перекусу. Дивно, але попкорн не надто калорійний, при цьому дуже повільно виробляє глюкозу. Це допоможе тримати рівень цукру в нормі. Та й в цілому попкорн багатий клітковиною і деякими вітамінами.

5. Сир

Кисломолочна продукція — наше все для швидкого перекусу. У сирі міститься велика кількість білка і вуглеводів. Крім цього продукт багатий на кальцій, вітамін А, фосфором, цинком і іншими корисними речовинами. Всього лише склянка кисломолочного сиру із дрібкою солі — і відмінний перекус без цукру готовий!

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, якими продуктами можна замінити цукор у повсякденному раціоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини