Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Фрукт, який знижує рівень цукру в крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Фрукт, який знижує рівень цукру в крові

Цей фрукт покращує стан здоров'я у людей з діабетом другого типу

21 січня 2021, 18:37
Поділіться публікацією:

Плоди манго знижують рівень цукру в крові, що сприяє покращенню здоров'я людей з діабетом другого типу. Таку заяву зробили американські фахівці після проведення наукового дослідження. Результати їхньої роботи опубліковані в журналі Express.

Фрукт, який знижує рівень цукру в крові

Манго. Фото: unsplash

Щоб це з'ясувати, вчені в якості експерименту запропонували учасникам додати в свій звичайний режим харчування м'якоть манго. Через кілька місяців результати приємно здивували експертів: у діабетиків другого типу зменшився рівень глюкози після прийому їжі. А також у одного з учасників знизився рівень жиру в організмі.

У складі манго є поліфеноли, які мають і протизапальні антиоксидантні властивості. Крім того, в цьому фрукті також є каротиноїди, токофероли, аскорбінова кислота, харчові волокна і фенольні сполуки мангиферин, галова кислота і кверцетин.

Незважаючи на це, в манго міститься велика кількість цукру. Саме з цієї причини даний експеримент підходить тільки для діабетиків другого типу. А ті, хто входить в зону ризику, можуть вживати цей продукт тільки помірними порціями.

Як повідомляло видання "Коментарі", приховані ознаки цукрового діабету. Фахівці перерахували ознаки цукрового діабету, які можуть бути неочевидними, але якщо вчасно їх помітити, то можна уникнути розвитку захворювання. За їх словами, деякі сигнали можна просто не помітити.
Лікарі назвали п'ять прихованих симптомів, які можуть бути ознакою того, що зі здоров'ям не все гаразд. Виявити їх на ранніх стадіях дуже важливо, оскільки це допоможе уникнути подальшого розвитку хвороби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини