Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вчені назвали найнебезпечніші солодощі для людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали найнебезпечніші солодощі для людини

Лікарі рекомендують не вживати в їжу ці солодкі цукерки

22 грудня 2020, 15:09 comments3179
Поділіться публікацією:

Медики з США назвали найнебезпечніші солодощі для здоров'я людини. Щоб підтвердити це, лікарі привели в приклад чоловіка, який помер, вживаючи той самий продукт. Про це інформує BBC.

Вчені назвали найнебезпечніші солодощі для людини

ФОТО: З відкритих джерел

Так, в одному зі штатів чоловік, ім'я якого медики вважали за краще не називати, помер у віці 54 років від вживання локриці. Це цукерки чорного кольору, в основу яких входить корінь солодки. До слова, В Росії з цього кореня роблять сироп від кашлю. На смак локричні цукерки кисло-солоні, а їх вигляд не залишає нікого байдужим до того, щоб їх спробувати.

За інформацією медиків, чоловік їв близько півтора пакета чорної локриці кожен день. В один із днів у нього раптово зупинилося серце, коли він перебував у ресторані швидкого харчування. Відзначається, що у нього не було ніяких проблем зі здоров'ям. За кілька тижнів до смерті американець якраз став вживати локрицю, замість тих солодощів, що їв раніше. Медики впевнені, що в його смерті винен саме цей продукт. У зв'язку з цим вони настійно не рекомендують людям вживати в їжу ці цукерки.

Описуючи даний трагічний випадок в Медичному журналі Нової Англії вчені відзначили, що гліціррізінова кислота, що міститься в локриці, привела до смерті чоловіка. Саме ця кислота здатна викликати в організмі людини гіпертонію, аритмію і ниркову недостатність. Все перераховане було в підсумку у загиблого.

Не менш небезпечними є солодкі газовані напої. Дослідження показали, що люди, які вживають такі напої, як правило, важать більше тих, хто їх не п'є. Це пов'язано з тим, що солодка вода зовсім не втамовує відчуття голоду, дозволяючи швидко набирати велику кількість калорій. Це сприяє збільшенню ваги.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що спеціалісти назвали чай, який продовжує життя, а також про те, що буде з вашим організмом, якщо ви кожен день будете пити каву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини