Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вбивці жиру: 5 продуктів, які "знищують" боки та живіт
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивці жиру: 5 продуктів, які "знищують" боки та живіт

Деякі продукти можуть допомогти зменшити вагу, адже прискорюють метаболізм, дають відчуття ситості та покращують травлення.

1 квітня 2024, 11:05 comments2669
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Крім регулярних фізичних вправ та здорового харчування, варто знати деякі хитрощі, які допоможуть набагато швидше забрати зайві кілограми з живота чи боків. Втрата ваги складний процес, однак здорову дієту можна урізноманітнити, щоб прискорити метаболізм. Портал "Коментарі" підготував добірку з 5 продуктів, які є "вбивцями жиру".

Вбивці жиру: 5 продуктів, які "знищують" боки та живіт

Продукти, які допомагають схуднути. Фото з відкритих джерел

Збільшення швидкості метаболізму може допомогти вам скинути зайві кілограми та значно покращити результати вашої дієти для схуднення.

Продукти, що допомагають схуднути

Жирна риба

Лосось, форель, сардини, скумбрія та інша жирна риба містить омега-3 жирні кислоти, споживання яких може прискорити спалювання жиру. Риба також багата білком, який допомагає відчувати ситість, тому людині легше уникати перекусів між прийомами їжі. Крім того, вживання риби прискорює метаболізм під час травлення.

Перець чилі

Сполуки перцю чилі зменшують запалення, а його додавання в страви посилює відчуття ситості і тим самим запобігає переїданню. Більшість добавок і препаратів для схуднення містять капсаїцин — антиоксидант, який знаходиться в перці та допомагає не тільки спалювати жирову тканину, але і підтримувати належну вагу тіла. 

Грецький йогурт

Нежирний грецький йогурт неймовірно поживний – це чудове джерело білка, калію та кальцію. Він також може збільшити спалювання жиру, знизити апетит, захистити м’язову масу під час схуднення та покращити здоров’я кишечника.

Яйця

Яйця — це їжа з високим вмістом білка, яка може допомогти зменшити відчуття голоду, підвищити ситість і захистити здоров'я серця. Крім того, вони прискорюють спалювання жиру.

Зелений чай

Зелений чай містить кофеїн та катехін, які можуть стимулювати метаболізм і підтримувати втрату ваги. Крім того, регулярне вживання зеленого чаю підтримує здоров’я серця, а антиоксиданти в ньому знижують ризик розвитку раку.

Додавши ці продукти в раціон ви можете отримати деякі бонуси до спалювання жиру, адже дієта не повинна бути несмачною і повною жертв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про жінку, яка схудла на 70 кг змінивши два продукти у своєму раціоні.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який втратив 40 кг. Одна порада змінила його життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини