Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Жінка схудла на 70 кілограмів: змінила два пункти у своєму раціоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка схудла на 70 кілограмів: змінила два пункти у своєму раціоні

Жінка за два роки схудла на 70 кілограмів. Вона поділилась своїм успіхом втрати ваги.

27 лютого 2024, 18:10 comments1887
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Коли Шандра Льокеш вирішила змінити своє життя, вона важила 125 кілограмів при зрості 169 сантиметрів. Популярна угорська перукарка вирішила поділитись своїми методами, які допомогли їй схуднути та втратити зайву вагу. Крім того, за словами Шандри, нові звички також позитивно вплинули на її здоров’я, самопочуття та впевненість у собі.

Жінка схудла на 70 кілограмів: змінила два пункти у своєму раціоні

Жінка схудла на 70 кілограмів за два роки. Фото з відкритих джерел

Шандра мала багато невдалих дієт і спроб схуднути. Однак за останні два роки їй вдалося схуднути на 70 кілограмів.

"Я випробувала майже всі дієти світу, я, звичайно, завжди сильно худнула, а коли припиняла, то набирала майже вдвічі більше кілограмів, ніж втратила. Після останньої невдалої спроби, у 2021 році, ваги показали 125 кілограмів, тоді щось у мені змінилося назавжди", — розповідає Шандра Льокеш.

Свої зміни угорка почала з відвідування спортзалу, однак це завдання виявилось непростим для жінки. Шандра в перший день не змогла піднятись на третій поверх до спортзалу. Однак запорукою її успіху став поступовий підхід. Шандра згодом дісталась до спортзалу та почала його відвідувати 1-2 рази на тиждень, а сьогодні приходить на шість занять. Лише після цього вона змінила свій раціон. В першу чергу Шандра відмовилась від двох продуктів у своєму харчуванні — цукру та хлібобулочних виробів.

"Я зрозуміла, що неможливого немає. Що людина здатна на все, що задумає, і що успіх справді часто залежить від найменших дрібниць. Звичайно, мені часто не хочеться вставати вдосвіта і йти тренуватися при -7 градусах, але потім, коли я там, я завжди відчуваю гордість", — говорить Шандра.

Тренер Шандри Ференц Габор вказує, що серйозне ожиріння та зайва вага зазвичай має дві причини: велика кількість їжі та брак фізичних вправ. За його словами потрібно полюбити тренування, йти після них щасливими та з бажанням повернутись знову. Ференц Габор рекомендує ставити перед собою невеликі цілі, щоб зберегти відчуття успіху.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жінка схудла на 45 кілограмів за 10 місяців завдяки тому, що викреслила з раціону два продукти.

Також "Коментарі" писали, що чоловік втратив 136 кілограмів ваги дотримуючись одного правила.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини