Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Жінка схудла на 45 кілограмів за 10 місяців: вона викреслила з раціону два продукти
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка схудла на 45 кілограмів за 10 місяців: вона викреслила з раціону два продукти

Американка вирішила відмовитись від двох популярних продуктів у своєму харчуванні та змогла втратити 45 кілограмів за перших 10 місяців на новій дієті.

1 лютого 2024, 13:10 comments5253
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американка Крісті Маккаммон розповіла, як їй вдалось схуднути на 45 кілограмів за 10 місяців відмовившись від двох продуктів, які вона їла більшу частину свого життя. Після схуднення Маккаммон не  набирає вагу та стала тренеркою у сфері схуднення.

Жінка схудла на 45 кілограмів за 10 місяців: вона викреслила з раціону два продукти

Крісті Маккаммон схудла на 45 кг за 10 місяців. Фото з відкритих джерел

Крісті Маккаммон розповіла, що усе своє життя намагалась заїсти стрес, незалежно чи він був спричинений від позитивних, чи негативних подій.

"Якби я хвилювалася, я б замовила молочні коктейлі та морозиво. Якби я отримала нагороду, я б відсвяткувала це, з’ївши піцу чи морозиво. Їжа стала для мене місцем затишку. Під час їжі я почувалася безпечно та спокійно", — каже Маккаммон.

За її словами, вона часто переїдала, і навіть відчуваючи нудоту, все одно думала про їжу, та про те, щоб з’їсти ще. 

"Я зрозуміла, що це поза моїм контролем. Я не могла з’їсти лише один шматочок їжі, як інші. Я хотіла бути звичайним споживачем їжі, як ті, хто міг залишити на тарілці половину торта, але мені не вистачило на це самовладання", — додає Крісті.

Її день складався з великого карамельного фрапучино з тістечком і сендвічем на сніданок. Крісті їла фаст-фуд на обід, а потім ще морозиво, чипси та цукерки вдома. День закінчувався великою вечерею з великою кількістю десертів.

Після тривалих роздумів Крісті Маккаммон зрозуміла, що їжа швидко заведе її в могилу. У 2017 році жінка вирішила, що їй потрібно відмовитись від двох продуктів: цукру та оброблених продуктів. Крісті розповіла, що вона встановила собі харчові межі з трьох прийомів їжі без перекусів. Метою було замінити цукор та оброблені харчові продукти білком, овочами, фруктами і зерном.

За її словами усього за 10 місяців такої дієти вона змогла схуднути на 45 кілограмів, не зробивши нічого кардинального, окрім того, що дотримувалась обмежень щодо їжі та працювала над своїми емоціями.

Крісті Маккаммон розповіла, як змінилось її харчування та що вона зазвичай їсть:

  • Сніданок: білок, фрукти та зерно — це може бути вівсяна каша з бананами та йогуртом або рисові коржі з арахісовим маслом та бананами.
  • - Обід: овочі, білок та фрукти — це може бути морква і селера з хумусом, зварене яйце та чорниця.
  • - Вечеря: м’ясо, наприклад, стейк з яловичини, курки або риби, а також салат та велика порція овочів з заправкою.

Також Крісті Маккаммон п'є багато рідини, однак не солодкий чай або газовану воду. Інколи може собі дозволити каву, але без цукру з порцією вершків.

"Я більше не прокидаюся з почуттям провини через переїдання і я не витрачаю час на дослідження дієт або методів схуднення. Виключення цукру та обробленої шкідливої їжі з мого раціону мало значний позитивний вплив як на моє психічне, так і на фізичне здоров’я. Я закликаю інших розглянути переваги здорового харчування та свободу, яку воно може принести в їхнє життя", — наголошує Крісті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чоловік схуд на 40 кг без спорту та підрахунку калорій. Його життя змінила одна порада.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який скинув вагу на 136 кілограмів завдяки одному правилу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини