Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чоловік схуд на 40 кг без спорту та підрахунку калорій: одна порада змінила його життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік схуд на 40 кг без спорту та підрахунку калорій: одна порада змінила його життя

Правильне харчування без калорій та спорту. Чоловік розповів історію про своє успішне схуднення.

11 грудня 2023, 17:55 comments2998
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Джошуа Дженсон два роки тому пережив інсульт при вазі понад 123 кілограмів. Чоловік зрозумів, що йому необхідно схуднути, аби контролювати кров’яний тиск та рівень холестерину. Таким чином Джошуа поставив собі за мету стати здоровішим.

Чоловік схуд на 40 кг без спорту та підрахунку калорій: одна порада змінила його життя

Чоловік схуд на 40 кг завдяки правильному харчуванню. Фото з відкритих джерел

Американець розповів, що він не хотів рахувати калорії та займатись спортом, а просто змінив своє харчування на правильне. Друг Джошуа якось дав йому пораду, що "ми їмо заради енергії, а не для розваги". Джошуа вважає, що це твердження стало вирішальним та дозволило прибрати емоції з його харчових звичок.

Перше, що зробив Джошуа після інсульту – це склав графік сну. Він засинав до 10 години вечора та прокидався вранці добре відпочивши. 

"Я зрозумів, що їв пізно і часто через стрес. Не відчуваючи втоми протягом дня, мені більше не потрібно було їсти, щоб отримати енергію для боротьби зі стресом", — пояснює Джошуа.

Джошуа також скоротив години прийому їжі – з 8 вечора до 8 ранку чоловік не їв. Коли він відчував голод, то випивав чашку води. Чоловік вважає, що люди часто помилково сприймають голод за спрагу.

Джошуа Дженсон пояснив, що не хотів рахувати калорії, вуглеводи або використовувати якусь певну програму, адже хотів стійкої зміни способу життя, а не швидкого розв'язання проблеми. Таким чином чоловік почав зосереджуватись на здоровій їжі, яка включала один основний продукт: м’ясо, рибу, свіжі овочі та фрукти. Американець уникав сильно оброблені продукти та харчі з великою кількістю цукру, а також сповільнив прийом їжі.

Згодом чоловік помітив, що його шлунок зменшився і не потребував такої великої кількості їжі, як раніше. Час від часу Джошуа дозволяв собі шматочок бекону чи печива, однак виявив, що його смакові рецептори змінились і тепер така їжа не смакувала йому.

За рік нового харчування Джошуа Дженсон схуд на 36 кг. Увесь цей час Джошуа не займався активно фізичними вправами, пояснюючи, що під час цього його апетит змінювався і йому було важко дотримуватись дієти. Однак тепер, після схуднення, він може зосередитись на нарощуванні м’язів відповідно до порад лікаря та зберігати свої харчові звички. Ще через кілька місяців показники Джошуа покращились і він загалом схуд на майже 41 кг, а його вага склала 83 кг.

"У мене є зайва шкіра навколо живота, але це невелика ціна за користь для здоров’я, яку я отримав. Ця подорож навчила мене важливості догляду за собою та прислуховування до потреб свого тіла", — підсумував Джошуа своє схуднення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про чоловіка, який схуд на 136 кілограмів за допомогою одного правила.

Також "Коментарі" писали про вчених, які назвали найкращий час доби для тренувань, щоб схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини