Головна Новини Здоров'я дієта і харчування У ньому є все: лікар визначив найкорисніший продукт
commentss НОВИНИ Всі новини

У ньому є все: лікар визначив найкорисніший продукт

Цей продукт повинен періодично з'являтися в раціоні

21 лютого 2021, 13:35 comments2214
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб ваш організм правильно функціонував, збагачуйте його вітамінами та цінними речовинами, які містять багато харчових продуктів. Одним з них є горіхи. Лікар Олександр М'ясников вважає, що вони — найкорисніші.

У ньому є все: лікар визначив найкорисніший продукт

чим корисні горіхи / фото: SHUTTERSTOCK

Відомо, що всі види горіхів багаті на вітаміни, мікроелементи та антиоксидантні речовини, які підтримують організм і захищають його від серйозних захворювань. Цей продукт повинен періодично з'являтися в раціоні, але важливо дотримуватися дозування, тому що зловживання горіхами може привести до проблем з печінкою і травленням. Експерти кажуть, що денна норма горіхів складає 30-60 грам.

За словами Олександра Мясникова, в горіхах є все, тому вони в усіх відношеннях — найкорисніший продукт.

Лікар підкреслив, що кедрові горіхи, наприклад, містять у своєму складі багато цинку — найважливішого елемента, який потрібен організму для виробництва білків і ДНК, для зміцнення імунної системи, поліпшення травлення і регулювання вироблення гормонів.

Вживання цього продукту позитивно впливає на багато процесів в організмі, зокрема заповнює його потребу в селен і хромі.

Нагадаємо, експерти заявили, що необхідно частіше вживати мигдаль, тому що він захищає від 10 недуг. Про його дивовижні властивості читайте в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кеш'ю — смачний і корисний горіх, але вживати його в сирому вигляді категорично не можна. Виявляється, що він містить урушіол — токсичну речовину, яка небезпечна для здоров'я людини. Але бояться не варто, тому що на експорт кеш'ю відправляють вже обробленими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини