Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який горіх не можна їсти в сирому вигляді, тому що він отруйний
commentss НОВИНИ Всі новини

Який горіх не можна їсти в сирому вигляді, тому що він отруйний

А в обробленому вигляді цей горіх дуже корисний

13 грудня 2020, 21:45 comments2947
Поділіться публікацією:

Горіхи займають важливо місце в нашому раціоні харчування, тому що є джерелом цінних вітамінів і речовин. І деякі види горіхів ми без побоювання вживаємо сирими. Але експерти заявили, що кеш'ю в цей список входити не повинне.

Який горіх не можна їсти в сирому вигляді, тому що він отруйний

який горіх можна вживати в сирому вигляді (фото з відкритих джерел)

Фахівці відзначили, що в сирому вигляді ці горіхи смертельно небезпечні для здоров'я, а все через урушін — токсичну речовину, яка входить до їх складу. Але бояться не варто, тому що на експорт кеш'ю відправляють вже обробленими, без цього токсину. Однак, те, що ці горіхи отруйні в сирому вигляді, слід запам'ятати, особливо, якщо ви зберетеся в тропіки й знайдете там цей горіх.

Відзначається, що оброблені кеш'ю дуже корисні та безпечні для організму, вони багаті на вітаміни, антиоксиданти, мікроелементи, омега жирні кислоти, які підтримують здоров'я. Зокрема, цей вид горіхів допомагає зміцнити імунітет, знизити рівень цукру і "поганого" холестерину в крові, зміцнити судини та допомогти при кишкових розладах.

Горіхи кеш'ю швидко насичують, тому що вони калорійні. У день експерти рекомендують з'їдати не більше 10 штук. Їх можна використовувати в якості перекусу, щоб швидко вгамувати голод і не вживати більш шкідливу їжу.

Нагадаємо, лікар-дієтолог Світлана Фус розповіла, що арахіс допомагає скинути зайву вагу. Цей горіх сприяє правильному метаболізму, а також допомагає нормалізувати гормональний фон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мигдаль — один з продуктів, який зміцнює імунітет, запобігаючи розвитку багатьох захворювань. У шкірці цього горіха є речовини, які допомагають клітинах ефективніше розпізнавати віруси та блокувати їх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини