Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Терміново до раціону: які продукти уповільнюють старіння шкіри
commentss НОВИНИ Всі новини

Терміново до раціону: які продукти уповільнюють старіння шкіри

Дієтолог Ніколь Хопсекгер із Клівлендської клініки в США розповіла, які продукти здатні уповільнити старіння шкіри

5 квітня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Шкіра є зовнішнім відображенням нашого способу життя, зокрема, раціону. І чим вона свіжіша і красивіша, тим молодшими ми виглядаємо. Американський дієтолог Ніколь Хопсекгер розповіла, які продукти варто вживати, щоб уповільнити її старіння.

Терміново до раціону: які продукти уповільнюють старіння шкіри

Які продукти уповільнюють старіння шкіри (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що по стану шкіри можна перевірити, як людина піклується про свій організм, наприклад, зморшки можуть бути ознакою постійного стресу, а пігментні плями свідчать про гормональні порушення. Висипання на шкірі може з'явитися через неправильне харчування.

Щоб уповільнити процес старіння шкіри, необхідно переглянути раціон та в першу чергу виключити з нього смажену їжу, фастфуд, солодкі продукти. Надмірне вживання цукру може призвести до запалення та подразнення шкіри.

Американський дієтолог радить збагатити раціон жирними сортами риби, тому що вони багаті на омега-3 ненасичені жирні кислоти, які роблять шкіру більш еластичною та здоровою. Також вживайте більше горіхів, які містять антиоксидантні речовини.

Також у меню для здоров'я шкіри слід додати овочі, фрукти з високим вмістом вітаміну С, зокрема цитрусові, полуницю, ківі. Боротися зі зморшками ще допомагають такі продукти, як авокадо, куркума, оливкова олія, зелений чай.

Нагадаємо, якщо хочете, щоб ваша шкіра залишалася здоровою та красивою, тоді додайте у свій раціон один простий, але дуже корисний напій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що висипання та інші проблеми зі шкірою здебільшого пов'язані з порушенням роботи внутрішніх органів. Через це потрібно боротися не з симптомами, а шукати причину, чому вони виникають. Які захворювання може вказувати проблемна шкіра?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини