Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Справжнє джерело вітамінів: дієтолог назвала продукт, який потрібно їсти кожного дня
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжнє джерело вітамінів: дієтолог назвала продукт, який потрібно їсти кожного дня

Світлана Фус розповіла, чому обов'язково потрібно їсти волоські горіхи

25 вересня 2021, 16:15
Поділіться публікацією:

Одним із найцінніших і корисних для організму продуктів є волоський горіх. Його називають джерелом вітамінів і макроелементів. У волоських горіхах досить багато кальцію, калію, магнію, заліза, фосфору та інших корисних мінералів, які необхідні для людського організму, особливо в осінньо-зимовий період, коли потрібно зміцнювати імунітет. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Instagram пише дієтолог Світлана Фус.

Справжнє джерело вітамінів: дієтолог назвала продукт, який потрібно їсти кожного дня

Горіхи. Фото з відкритих джерел

Дієтолог зазначає, волоські горіхи можна вживати як у сирому вигляді, так і в сушеному. Зерна волоського горіха можна додавати у різні салати, десерти й робити дуже смачні солодощі, які точно не зашкодять.

Фахівець вважає, що більше користі від волоського горіха буде, якщо їсти його свіжим, а не смаженим. Ні для кого не секрет, що після теплової обробки багато продуктів втрачають свої корисні властивості. Так відбувається і з волоським горіхом.

Також дієтолог радить купувати волоські горіхи в шкаралупі. Вся річ у тім, що очищені вони можуть окислюватися і втрачати багато своїх корисних властивостей. Найкраще їсти горіхи без меду, солі. Знову ж таки, так буде більше користі. Водночас не можна надто вживати багато волоських горіхів, тому що вони дуже калорійні й найкраще з'їдати в день жменю, не більше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — лікар-дієтолог Тамара Прунцевая назвала найшкідливіші страви з картоплі. Всьому виною вуглеводи, які входять до складу популярного овоча.

Також раніше видання "Коментарі" писало про те, яким повинен бути правильний сніданок на кожен день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини