Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що з'їсти на вечерю, щоб не погладшати
commentss НОВИНИ Всі новини

Що з'їсти на вечерю, щоб не погладшати

Вечерю не варто скасовувати, просто потрібно вживати легку їжу

31 березня 2021, 20:40
Поділіться публікацією:

В гонитві за красивою фігурою люди часто відмовляються від вечірнього прийому їжі, не розуміючи, що дуже шкодять своєму організму. Дієтологи не рекомендують відмовлятися від вечірньої трапези, адже досить просто переглянути свій раціон і включити до нього легкі страви. Що ж можна з'їсти на вечерю, щоб не погладшати?

Що з'їсти на вечерю, щоб не погладшати

Що можна їсти на вечерю / фото: istockphoto

Хрестоцвіті овочі

Вечірню трапезу можна збагатити хрестоцвітими овочами: білокачанною, брюссельською, цвітною капустою, а також броколі й редискою. У їхньому складі багато вітамінів групи В, а також клітковина, яка тривалий час забезпечує почуття ситості. Поєднання білка і клітковини робить ці продукти ідеальним варіантом для вечері.

Риба на пару

У складі риби багато корисних речовин і ненасичених жирних кислот омега-3. Можна приготувати на пару або запекти в духовці тріску, форель або сьомгу, але не використовуйте при цьому жирних соусів і калорійних гарнірів.

Білковий омлет

Білки — важливий компонент нашого харчування, тому що вони є "будівельним" матеріалом для м'язів. Експерти кажуть, що в день потрібно вживати 1,5-2 грами білка на 1 кг ваги. Якщо ж ви не добираєте цієї норми протягом дня, тоді можна поповнити її за вечерею, приготувавши повітряний білковий омлет. При цьому не варто забувати про овочі.

Куряча грудка

Для вечірньої трапези можна вибрати курячу грудку. Найкраще запекти її у фользі з ароматними травами, які додадуть м'ясу вишуканого смаку. Або ж приготуйте наваристий бульйон.

Нагадаємо, що тренер Стівен Деніелс розповів, скільки потрібно робити кроків у день, щоб схуднути в області живота.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які два факти потрібно знати тим, хто хоче схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини