Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що потрібно їсти щодня: список антивірусних продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що потрібно їсти щодня: список антивірусних продуктів

Лікар-нутриціолог Євгенія Хелс поділилася списком антивірусних продуктів, які бажано вживати щодня

21 грудня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Взимку потрібно подбати про свій імунітет, особливо на тлі поширення коронавірусної інфекції. А зробити це можна за допомогою антивірусних продуктів. Нутриціолог Євгенія Хелс розповіла, що треба додати до свого раціону?

Що потрібно їсти щодня: список антивірусних продуктів

Список антивірусних продуктів (фото з відкритих джерел)

Червоні та зелені водорості

Цей продукт містить особливий білок – гриффітсин, який виявляє антивірусну активність. Водорості також підвищують стійкість до захворювань сечостатевої системи та хвороб дихальних шляхів.

Солодка

Корінь солодки містить гліциризин, тому його вживання допомагає підтримувати організм у тонусі та боротися з вірусами. Але солодку не можна людям із цукровим діабетом, ожирінням та з високим кортизолом.

Кверцетін

Це рослинний флавоноїд, який міститься в багатьох рослинах, фруктах та овочах (каперсах, спаржі, перці, помідорах, винограді, яблуках, брокколі, ягодах). Його давно застосовують у медицині для лікування захворювань серцево-судинної системи, при інфарктах та інсультах

Також нутріціолог радить збагатити раціон часником, гранатом, зеленим чаєм, кокосовим маслом, куркумою та імбиром.

Що потрібно їсти щодня: список антивірусних продуктів - фото 2

Нагадаємо, що в період простудних захворювань та загострення коронавірусної інфекції важливо займатися зміцненням свого імунітету. Є продукти, які підвищують захисні функції організму, а є ті, що їх руйнують. Що входить до списку?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що харчування безпосередньо впливає на здоров'я людини, тому якщо хочете захистити свій організм від захворювань, стежте за тим, які продукти вживаєте. Експерти зазначили, що необхідно додати до свого меню, щоб захистити себе від онкології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини