Головна Новини Здоров'я онкологія Які продукти захистять організм від онкології
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти захистять організм від онкології

Експерти перерахували продукти, які обов'язково мають з'явитися у раціоні, тому що вони захищають організм від раку

27 листопада 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Харчування безпосередньо впливає на здоров'я людини, тому якщо хочете захистити свій організм від захворювань, стежте за тим, які продукти вживаєте. Експерти зазначили, що необхідно додати до свого меню, щоб захистити себе від онкології.

Які продукти захистять організм від онкології

Як захистити організм від раку (фото з відкритих джерел)

Какао

Найпопулярнішим продуктом із какао є шоколад. Однак при обробці зерна какао втрачають поживні речовини. Тому як суперфуд фахівці рекомендують вживати сирі зерна какао, які містять у 40 разів більше антиоксидантів, аніж чорниця.

Капуста броколі

У капусті броколі, а особливо у її паростках, міститься велика кількість сульфорафану. Ця сполука зменшує розмір та кількість ракових клітин. Також сульфорафан здатний інгібувати зростання ракових клітин шляхом вивільнення антиоксидантних і детоксикаційних ферментів, які захищають організм від канцерогенів.

Чуфа (тигрові горіхи або земляний мигдаль)

Чуфа — це джерело вітаміну Е, який є сильним антиоксидантом. Одна унція (28 г) цих горіхів дорівнює 278% добової дози вітаміну Е, що рекомендується.

Нагадаємо, що онкологія – одна з найактуальніших проблем людства, з якою, на жаль, стикається дедалі більше людей. Лікарі кажуть, що можна запобігти появі захворювання, але для цього важливо стежити за своїм способом життя, зокрема відмовитися від деяких звичок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нерідко можна почути суперечки щодо того, чи корисний сир для здоров'я, чи варто від нього відмовитися. Вченим вдалося поставити крапку у цьому питанні. Як з'ясувалося, сир може вберегти людину від низки серйозних захворювань і навіть онкології. Це завдяки пробіотикам, які входять до складу цього продукту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини