Рубрики
МЕНЮ
Елизавета Черных
Улюблені багатьма ласощі — морозиво — може становити небезпеку для здоров'я людини в разі, якщо не дотримувалися умови його зберігання. Про це розповіла директор з якості та безпеки продуктів харчування Асоціації українських виробників "Морозиво і заморожені продукти" Еліна Бахур в ефірі телеканалу "Україна 24".
Популярні ласощі можуть бути небезпечними - фото з відкритих джерел
На питання, чи може морозиво бути небезпечним, фахівець відповіла:
Експерт також підкреслила, що морозиво буде танути у будь-якому випадку, нормативи при цьому відсутні:
Раніше видання "Коментарі" писало, що шоколад — одне з улюблених солодощів і дітей, і дорослих. Однак вчені з університету Ноттінгема довели, що гіркий шоколад позитивно впливає на наш мозок і дозволяє поліпшити когнітивні вміння. Також фахівці наводять п'ять аргументів, чому темний шоколад слід включити в своїй раціон. Найголовніше — в такому типі шоколаду існує спеціальна речовина, флаванол (натуральний антиоксидант). Саме його концентрація стимулює рух крові по організму і допомагає мозку працювати активніше в наступні дві-три години.
У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що медики з США назвали найнебезпечнішу для здоров'я людини солодкість. Щоб підтвердити це, лікарі поставили в приклад чоловіка, який помер, вживаючи той самий продукт.
Новини