Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які очищають організм краще за ліки
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які очищають організм краще за ліки

Ці продукти містять багато вітамінів

21 березня 2021, 20:40 comments3230
Поділіться публікацією:

У нашому організмі накопичуються токсини, які необхідно виводити, оскільки вони є причиною виникнення багатьох захворювань. Робити це за допомогою ліків не обов'язково, адже "очиститися" можна і природними засобами. Якими саме?

Продукти, які очищають організм краще за ліки

Які продукти очищають організм (фото з відкритих джерел)

Журавлина

Ця ягода є сильним "природним" антибіотиком і противірусним засобом. Вона часто використовується для профілактики інфекцій сечовивідних шляхів. Журавлина ефективно видаляє з організму токсини, які накопичуються під час застуди.

Капуста

У складі капусти багато вітамінів і харчових волокон, які зв'язують важкі метали й токсини та виводяться із кишківника. Капуста володіє органічними кислотами, які позитивно впливають на травлення і стабілізують мікрофлору.

Буряк

Цей овоч є ідеальним інструментом для очищення кишківника і всього організму від шкідливих токсинів. Буряк містить клітковину, фосфор, вітамін С, низку інших цінних мікроелементів. Також у його складі є ліпотропна речовина "бетаїн", яка "змушує" печінку краще позбавлятися від токсинів.

Часник

Це той продукт, який очищає артерії, покращує функцію печінки й допомагає виведенню токсинів з організму. Також часник є відмінним стимулятором імунної системи.

Авокадо

Цей екзотичний плід блокує безліч небезпечних канцерогенів, розвантажуючи печінку. Вживання авокадо знижує рівень "поганого" холестерину в крові, покращує травлення і сприяє здоровому кровообігу.

Нагадуємо, які продукти допоможуть сказати "ні" втомі.

Раніше видання "Коментарі" також повідомляло, які продукти допоможуть перемогти весняний авітаміноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини