Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо три унікальні продукти для стрункості
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо три унікальні продукти для стрункості

Лікар Олена Малишева розповіла, які продукти необхідно додати в раціон, якщо ви хочете знизити вагу і стати стрункішою

7 травня 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

Схуднення — складний процес, який вимагає моральної витримки і сили волі. Але не все залежить від кількості їжі та її калорійності.

Названо три унікальні продукти для стрункості

Названо три унікальні продукти для стрункості / Фото: Shutterstock

Лікар Олена Малишева розповіла, що для зниження ваги потрібно додати в раціон продукти, які містять речовини-жироспалювачі.

Дослідники з'ясували, що однією з них є нікотинамід (вітамін РР, або ніацин / нікотинова кислота). Він бере участь в обмінних процесах, впливаючи на рівень інсуліну в крові і на вагу.

Ця речовина у великій кількості міститься у трьох продуктах.

Перше місце займає кукурудза, у 100 г якої міститься 10% добової норми нікотинаміду. Експерт рекомендує з'їдати 1-2 качана в день. Цього буде достатньо, щоб забезпечити організм вітаміном, який через біологічні реакції допоможе знизити зайву вагу.

На другому місці — авокадо. Цей продукт за вмістом нікотинаміду не поступається кукурудзі (у 100 г авокадо — 10% добової норми). Єдине, що він більш калорійний і маслянистий.

Третім продуктом є томати. Ці овочі багаті на вітамін РР, який нормалізує жировий обмін, знижує "шкідливий" холестерин і сприяє схудненню.

Також у помідорах є лікопін, який, згідно з дослідженнями, на 20% знижує ризик захворювання аденоми передміхурової залози у чоловіків і ризики розвитку раку у жінок.

Нагадаємо, що американські фахівці впевнені, що звичайна здорова дієта з високим вмістом клітковини і низьким вмістом цукру, консервантів і нездорових жирів — це все, що потрібно для підтримання здоров'я і стрункості вашого тіла. Вони визначили п'ять продуктів, які допоможуть прискорити процес зниження ваги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що австралійський дієтолог Сьюзі Баррелл пояснила, які ж помилки заважають схудненню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини