Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо ТОП-5 продуктів для «вічної молодості»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ТОП-5 продуктів для «вічної молодості»

Експерти розповіли, які продукти необхідно додати до раціону, тому що вони підтримують молодість та красу

30 листопада 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Якщо хочете, щоб ваша шкіра залишалася молодою, здоровою та підтягнутою, а здоров'я міцним, тоді вам потрібно збагатити раціон такими продуктами:

Названо ТОП-5 продуктів для «вічної молодості»

Продукти для вічної молодості (фото з відкритих джерел)

Авокадо

Цей екзотичний плід завоював велику популярність. Він не лише смачний, а й дуже поживний. Авокадо містить багато вітамінів та антиоксидантів, незамінних для підтримки здоров'я шкіри та волосся. Також продукт багатий на фолієву кислоту, необхідну регенерації клітин шкіри.

Чорниця

Це ягода — справжнє джерело вітамінів і мікроелементів, які підтримують весь організм у тонусі й уповільнюють процеси старіння. У чорниці також міститься багато калію, який регулює баланс рідини в клітинах, а значить, бореться з набряком, що часто виникає з віком.

Броколі

Ще один диво-продукт, який багатий на клітковину, вітамін С та бета-каротин, а також інші цінні речовини. Броколі допомагає нормалізувати вагу та запобігти розвитку серцево-судинних захворювань.

Кориця

Це не тільки смачна спеція, а й засіб боротьби з багатьма захворюваннями. Посипте ранкову кашу меленою корицею і будьте певні, що день пройде бадьоро та вдало.

Темний шоколад

Користь організму принесе шоколад, який містить не менше 70% какао, так що уважно вивчайте склад. Темний шоколад покращує травлення та надає здорового сяйва шкірі та блиску волоссю.

Нагадаємо, що лікар-нутриціолог Катерина Єнсен розповіла про кілька звичок у харчуванні, які допомагають продовжити молодість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що для збереження молодості, краси та здоров'я організм потрібно збагачувати вітаміном Е, адже він має протизапальні властивості, бере участь у синтезі гормонів та підвищує імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини