Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названий продукт, який допомагає організму після COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий продукт, який допомагає організму після COVID-19

Цей продукт містить велику кількість вітаміну С

18 лютого 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Після перенесеної коронавірусної інфекції організму потрібен час на відновлення, а допомогти йому в цьому допоможе правильне харчування. Дієтолог Андрій Князьков розповів, що раціон необхідно збагатити перцем.

Названий продукт, який допомагає організму після COVID-19

як відновитися після коронавірусу / фото: 1zoom

Відомо, що в цьому овочі міститься багато вітаміну С, який зміцнює захисні функції імунітету, вітамін Е, провітамін А, а також калій, кальцій, залізо та інші цінні для організму речовини.

За словами дієтолога, корисними властивостями болгарський перець не поступається навіть шипшині, яка вважається лікарською рослиною та допомагає в боротьбі з багатьма захворюваннями. Андрій Князьков каже, що в раціоні повинен переважати не лише "солодкий" перець, але з гострими все ж потрібно бути акуратніше. У кожному виді цього овочу містяться алкалоїди — органічні сполуки, які сприяють відновленню і регенерації організму після перенесених захворювань, в тому числі й після COVID-19.

Варто також вживати більше чорного перцю, тому що він містить пиперин, який зміцнює імунну систему.

Пам'ятайте, що після серйозного захворювання організм не варто навантажувати, забезпечуйте йому правильну дозу вітамінів і мінералів.

Нагадаємо, що фахівець з Туреччини Онур Япрак озвучив продукти, які сприяють відновленню печінки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар Сергій Агапкин розповів, що для зміцнення суглобів необхідно частіше додавати у свій раціон продукти, багаті на корисні речовини та вітаміни. За його словами, особливу увагу потрібно звернути на три продукти. На які саме читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини