Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо напій, здатний врятувати від деменції та раку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо напій, здатний врятувати від деменції та раку

Лікар загальної практики та функціональної діагностики Михайло Петрик розповів, вживання якого напою може запобігти серйозним захворюванням

17 травня 2022, 00:50
Поділіться публікацією:

Ті продукти та напої, які ми регулярно вживаємо грають важливу роль для роботи організму. Деякі з них здатні запобігти подальшому розвитку серйозних захворювань, наприклад, онкології та деменції.

Названо напій, здатний врятувати від деменції та раку

Який напій може запобігти деменції та онкологіі (фото з відкритих джерел)

Лікар загальної практики та функціональної діагностики Михайло Петрик порекомендував вживати щодня чорний чай. Але цей напій слід ще й правильно вживати. Щоб не зменшити його корисні властивості, чай необхідно пити не дуже гарячим і без різних добавок.

Зазначається, що цей популярний напій містить у своєму складі велику кількість антиоксидантів, які можуть зв'язувати вільних радикалів. Ці речовини здатні пошкодити клітини та спровокувати розвиток серйозних проблем зі здоров'ям, зокрема онкологію. А ще антиоксиданти покращують роботу серцево-судинної системи.

Експерт зазначив, що серед любителів чорного чаю кількість пацієнтів з інсультів на 20-30% нижча, ніж у тих, хто не п'є напій.

Ще напій сприяє нормалізацію кишкової мікрофлори, яка відіграє важливу роль у багатьох процесах організму, зокрема зміцнює імунітет та сприяє стабілізації психічного здоров'я.

Регулярне вживання чорного чаю здатне підвищити концентрацію уваги та працездатність, покращуючи когнітивні функції та знижуючи ризик розвитку деменції.

Нагадаємо, який напій допомагає розслабити судини та знизити підвищений тиск.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зелений чай багатий поліфенолами та антиоксидантами, які можуть захистити мозок від розумового занепаду та знизити ризик розвитку хвороб Альцгеймера та Паркінсона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини