Рубрики
МЕНЮ
Карина Ожерельева
А щоб дізнатися більше про перехід на дієту для здоров’я мозку, Eat This поговорили з Емі Гудсон, автором підручника зі спортивного харчування та членом медичної експертної ради, яка дала поради щодо звичок пиття, які можуть покращити пам'ять.
Жінка п'є сік - фото з відкритих джерел
Це чудова новина для любителів кави. За словами Гудсон, ранкова кава може стати чудовим доповненням до вашого щоденного раціону, коли справа стосується здоров’я вашого мозку.
Насправді, тривале вживання кави було пов’язано зі зниженням ризику неврологічних захворювань, таких як хвороба Паркінсона та Альцгеймера.
Поряд із вживанням кави, зелений чай також може допомогти покращити вашу пам’ять та когнітивні здібності.
Гранати також мають потужні протизапальні властивості і, таким чином, можуть сприяти зниженню хронічного запалення в організмі.
Дослідження постійно показують, що навіть помірне вживання алкоголю може негативно вплинути на здоров’я мозку.
Інше дослідження, проведене JAMA Network , показало, що літні люди, які випивали в середньому близько 14 напоїв на тиждень, набрали нижчі бали за тестами на когнітивні здібності, ніж ті, хто випивав лише один напій на тиждень.
Як повідомляли раніше "Коментарі", дієтологи назвали найгірший варіант сніданку.
Обговорення
Новини
Поділіться своєю думкою!