Головна Новини Здоров'я дієта і харчування На що варто звернути увагу при покупці пельменів
commentss НОВИНИ Всі новини

На що варто звернути увагу при покупці пельменів

Експерт Катерина Головкова розповіла, на що слід звертати увагу при купівлі готових пельменів.

22 лютого 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

Заморожені "магазинні" пельмені іноді служать справжньою паличкою-виручалочкою для господинь. Але більшу роль відіграє якість продукту, тому при виборі готових пельменів важливо звертати увагу на кілька ознак.

На що варто звернути увагу при покупці пельменів

Як вибрати якісні пельмені (фото з відкритих джерел)

Експерт Катерина Головкова розповіла, що в першу чергу потрібно подивитися на зовнішній вигляд продукту, наприклад, хороші пельмені мають світлий відтінок, на них немає тріщин від постійного заморожування-розморожування і вони окремо лежать в упаковці один від одного.

Щобільше, при покупці готових пельменів господаркам рекомендують звертати увагу на термін придатності та уважно читати етикетку. У класичний склад страви повинні входити такі інгредієнти: 2 види м'яса (яловичина та свинина), борошно, вода, яйця, сіль, спеції, олія. Якщо у складі вказаний рослинний білок, то в пельмені додали сою.

На замітку: не менш важливий показник якості пельменів – співвідношення тесту та фаршу. У якісніших напівфабрикатах вміст фаршу від 50% до 60% (у пельменях більше фаршу, ніж тіста).

Нагадаємо, на полицях супермаркетів досить важко знайти якісне вершкове масло, тому що виробники додають до нього різні барвники та рослинні жири. Але є домашні засоби, які допомагають відрізнити підробку від цього продукту. Як це зробити?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що наше здоров'я багато в чому залежить від харчування, тому продукти мають бути натуральними та якісними. Але як їх перевірити у домашніх умовах?

Читайте також, щоб воду можна було назвати питною, вона насамперед має бути прісною та придатною для вживання, без шкоди для здоров'я. Але як перевірити її якість самостійно?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини