Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики розповіли про спецію, яка здатна продовжити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли про спецію, яка здатна продовжити життя

Експерти розповіли, яку спецію варто додати до раціону, щоб збільшити тривалість життя

1 червня 2022, 00:35
Поділіться публікацією:

Спеції здатні не лише підкреслити смак будь-якої страви, а ще й покращити стан роботи організму. Багато приправ мають цілу низку корисних властивостей. Експерти розповіли, що потрібно додавати до раціону, щоб збільшити тривалість життя.

Медики розповіли про спецію, яка здатна продовжити життя

Медики назвали спецію, яка продовжує життя (фото з відкритих джерел)

Йдеться про гострий перець, який містить велику кількість вітамінів і мінералів, необхідних організму для правильного функціонування. Фахівці наголосили, що збагативши цією спецією свої страви можна скинути зайві кілограми. У складі перцю знаходяться капсиноїди, які збільшують витрати енергії та зменшують жирові відкладення.

Також вживання гострого перцю сприяє зміцненню імунної системи. Насолоджуючись гарячими стравами організм насичується антиоксидантними речовинами, а це особливо корисно в період пандемії. Ці сполуки захищають імунітет від мікробів та різних вірусів.

Ще як стверджують вчені, посилаючись на результати досліджень, у людей, які часто вживають у їжу гострий перець рідше страждають на серцево-судинні захворювання та ризик загальної передчасної смерті у них падає на 23%.

Крім цього, у любителів гострих страв знижується бажання споживати цукор, а це дуже корисно для тих, хто схильний до діабету.

Нагадаємо, що серцево-судинні захворювання стоять на першому місці за поширеністю серед населення. Вони впливають на тривалість життя людини. Щоб мінімізувати їхній ризик, вчені радять переглянути свій раціон та додати до нього одну відому спецію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яку спецію необхідно додати до раціону людям, у яких діагностовано цукровий діабет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини