Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики назвали найкорисніший продукт для жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали найкорисніший продукт для жінок

Медики розповіли, що фініки - найкорисніший продукт для жіночого здоров'я і пояснили чому

15 квітня 2021, 09:10
Поділіться публікацією:

Раціон жінки повинен бути корисним, поживним і правильно збалансованим, тому що від нього залежить настрій, зовнішній вигляд і здоров'я в цілому. Особливу увагу експерти рекомендують звернути на фініки. Чому?

Медики назвали найкорисніший продукт для жінок

найкорисніший продукт для жіночого здоров'я (фото з відкритих джерел)

Зарубіжні дослідники визначили, що в жіночому раціоні ці смачні плоди повинні бути присутніми практично кожен день, особливо після 45 років. Фініки є профілактичним засобом, здатним уповільнити процеси старіння організму. Більш того, їх називають "ліками" в період менструації та клімаксу, тому що плоди допомагають полегшити стан.

Медики також підкреслюють, що регулярне вживання фініків добре позначається на зовнішньому вигляді жінки, а ще на її гормональному фоні. У складі продукту багато заліза, кальцію, магнію, фосфору, вітамінів групи В.

Оптимальна добова норма фініків для дорослої людини — не більше ніж 10 штук. Ці плоди сприятливо діють на організм: знижують в крові рівень "шкідливого" холестерину, зміцнюють серцево-судинну систему і також кістки, допомагають нормалізувати тиск і покращують травлення. Їсти плоди бажано в першій половині дня і під час вживання запивайте їх водою.

Також фініки корисно приймати вагітним і жінкам, які годують грудьми, тому що речовини, які входять до їх складу, сприяють синтезу гормону окситоцину — він зміцнює стінки матки та сприяє поліпшенню родової діяльності.

Нагадаємо, експерти назвали чотири простих продукти, які повинні бути присутніми в жіночому раціоні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що гормональний баланс — важлива складова нашого здоров'я, самопочуття, краси та довголіття. Якщо ви хочете зміцнити здоров'я і привести свої гормони в норму, тоді додайте в раціон такі продукти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини