Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири продукти, які повинні бути в раціоні жінки
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири продукти, які повинні бути в раціоні жінки

Експерти розповіли, якими продуктами жінкам необхідно збагачувати свій раціон

12 квітня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

Раціон кожної людини повинен бути корисним, збалансованим і різноманітним, але саме жінкам краще налягати на вживання певних продуктів, щоб відчувати себе більш здоровими та щасливими. Про які продукти йдеться?

Чотири продукти, які повинні бути в раціоні жінки

Які продукти повинні бути в жіночому раціоні (фото з відкритих джерел)

Броколі

Цей вид капусти містить безліч вітамінів і корисних речовин, зокрема фолієву кислоту і вітамін В, які допомагають справлятися з депресивним станом, від якого жінки страждають удвічі частіше. Крім цього, броколі — потужний природний детоксикатор і один із чемпіонів за вмістом клітковини.

Цибуля

Постарайтеся частіше додавати у свій раціон цибулю, оскільки вона містить хром, вітамін С, клітковину, покращує кровообіг і знижує кров'яний тиск. Крім того, вона слугує відмінною профілактикою від розвитку остеопорозу.

Бобові

Це відмінне джерело фолієвої кислоти, заліза, магнію і триптофану. Серед позитивних ефектів — зменшення ризику розвитку цукрового діабету і раку молочної залози, а також помітне поліпшення роботи шлунково-кишкового тракту.

Лосось

Цей вид риби багатий на омега-3 жирні кислоти, які зміцнюють імунітет і підтримують роботу серцево-судинної системи. Також лосось допоможе позбутися від жиру в області живота (відмінне доповнення до тренувань у спортзалі!).

Нагадаємо, лікар-ендокринолог Антон Поляков розповів, які продукти повинні з'являтися в раціоні не частіше 1 разу на тиждень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що неповноцінне харчування — одна з причин розвитку болей у суглобах. З віком вони зношуються, а високі фізичні навантаження лише посилюють цю проблему. Відновити ж хрящову тканину можна завдяки правильним продуктам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Тала

13 квітня 2021, 08:09

Этот вид рыбы богат жирными кислотами омега-3 - наверное так должно быть написано, (кем, чем) -творительный падеж. Источник: https://health.comments.ua/news/diet-and-nutrition/chetyre-produkta-kotorye-dolzhny-byt-v-racione-zhenschiny-675213.html © Comments.ua


Новини