Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики назвали цілющу властивість солодкого перцю
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали цілющу властивість солодкого перцю

Експерти розповіли, що свій раціон потрібно збагатити солодким перцем, тому що цей овоч володіє цілющою властивістю

31 серпня 2021, 00:25
Поділіться публікацією:

Напередодні осені, постарайтеся додавати у своє меню побільше овочів, тому що вони містять безліч вітамінів і корисних речовин. Особливу увагу варто приділити солодкого перцю. Медики назвали його цілющу властивість.

Медики назвали цілющу властивість солодкого перцю

Чим корисний солодкий перець (фото з відкритих джерел)

Відомо, що цей овоч багатий на вітаміни С, Р, РР, групи В, а також калій, магній, фосфор, залізо, марганець, хром та інші елементи, необхідні для підтримки роботи всього організму.

Медики рекомендують частіше вживати солодкий перець, тому що він захищає від застуди, зміцнюючи імунну систему, що особливо важливо напередодні похолодання. Також цей продукт прискорює обмін речовин, допомагаючи спалювати більше калорій. Ще перець розріджує кров і допомагає нормалізувати артеріальний тиск.

Експерти також підкреслили, що в складі солодкого перцю є сполуки, які не дозволяють шкідливим канцерогенам проникати в клітини організму, тим самим захищаючи його від розвитку серйозних захворювань.

Але будьте уважні, вживання солодкого перцю потрібно виключити людям зі зниженим тиском, при виразці шлунка, порушенні серцевого ритму, при підвищеній кислотності, при захворюваннях нирок і печінки.

Нагадаємо, вчені стверджують, що гострий перець має протизапальну дію, а також може регулювати рівень глюкози в крові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що восени загострюються хронічні захворювання, а ризик підхопити простуду і грип істотно зростає. І щоб убезпечити своє здоров'я, потрібно вже зайнятися зміцненням своєї імунної системи. Лікар-дієтолог Наталія Герасимова розповіла, які продукти допоможуть в цій справі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини