Рубрики
МЕНЮ
Елизавета Черных
Дослідження вчених з Американської кардіологічної асоціації показало, що люди, які регулярно їдять перець чилі, живуть довше. Про це повідомило видання Independent.
ФОТО: З відкритого джерела
В ході дослідження експерти визначили зв'язок між вживанням червоного перцю і зниженням смертності. Результати дослідження говорять про те, що у любителів гострого перцю знижується ризик захворювань серцево-судинної системи, а також захворювання на рак. У порівнянні з тими, хто рідко, або ніколи не їв перець чилі, у любителів гострого перцю спостерігалося відносне зниження смертності на 25%.
Щоб оцінити вплив перцю чилі на організм людини, американські фахівці перевірили понад чотири тисячі досліджень з п'яти провідних світових баз даних про здоров'я. В результаті цього, вчені змогли отримати записи про здоров'я і харчування понад 570 тисяч осіб з різних країн.
Вчені стверджують, що гострий перець має протизапальну дію, а також може регулювати рівень глюкози в крові.
Як повідомляли "Коментарі" раніше, вчені назвали місця , в яких найлегше підхопити коронавірус.
Новини