Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медик назвала три головні правила зустрічі Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Медик назвала три головні правила зустрічі Нового року

Лікар Денис Кутепов назвав три головні правила зустрічі Нового року, які допоможуть зберегти гарне самопочуття

31 грудня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

Усі з нетерпінням чекають на зустріч Нового 2022 року. Але щоб свято не було зіпсоване, лікар Денис Кутепов рекомендує дотримуватися трьох головних правил.

Медик назвала три головні правила зустрічі Нового року

Три головні правила зустрічі Нового року /Фото: envato.com

Фахівець зазначив, що насамперед у новорічну ніч не варто переїдати. Необов'язково їсти все, що стоїть на столі, потрібно дотримуватись певних порцій, щоб не нашкодити травленню. У раціоні краще обмежити копченість, оброблене м'ясо, ковбаси.

Друге правило — не переборщуйте з алкогольними напоями, тому що це пряма дорога до гострого панкреатиту (запалення підшлункової залози), який є дуже частою причиною звернення пацієнтів і в новорічну ніч, і в наступні святкові дні до приймального спокою хірургічного відділення.

І третє правило свідчить: рух – це життя. Медик закликав на свята якнайбільше рухатися, а не лежати на дивані, поглинаючи "Олів'є" та запиваючи його шампанським. Перед сном можна прогулятись на свіжому повітрі.

Нагадаємо, що Новий 2022 рік, який відбувається під знаком Чорного Водяного Тигра, зустріли кілька країн. Де вже почалися святкові веселощі, і хто наступний на черзі?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ж новорічні свята без мандаринів? Ці ароматні та смачні цитрусові асоціюються з Новим роком нарівні з "Олів'є", "Шубою" та промовою президента. Але не варто зловживати фруктами, щоб не зашкодити своєму організму.

Читайте також, якщо не хочете, щоб святковий настрій зіпсував головний біль, постарайтеся не захоплюватися на Новий рік деякими алкогольними напоями. Медичний радник Парвіндер Сагу розповів, що може спровокувати напад мігрені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини