Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікар розповів про дві унікальні властивості часнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікар розповів про дві унікальні властивості часнику

Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург розповів, чому часник необхідно додавати до раціону та назвав його дві унікальні властивості

17 січня 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Часник не просто так називають природним антибіотиком, він має низку властивостей, які позитивно впливають на стан всього організму. Лікар-дієтолог Михайло Гінзбург назвав дві особливості цього продукту.

Лікар розповів про дві унікальні властивості часнику

Чим корисний часник (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначив, що серед найбільш корисних властивостей часнику необхідно виділити його здатність стимулювати травлення, а також антибактеріальну дію, яка допомагає знизити газоутворення.

"Їжа, з одного боку, до шлунка доходить позбавленої цукрів, жирних кислот, на що бактерії особливо бурхливо реагують своїм зростанням, а з іншого боку, їхня кількість нормалізується", – пояснює фахівець.

За його словами, посилити позитивний ефект часнику на роботу організму можна за допомогою одного приймання. При цьому інший лікар Сергій Агапкін розповів, що щодня достатньо з'їдати один зубчик часнику. Його необхідно розділити на 4 частини та кожну проковтувати як таблетку.

Якщо вживати цілий зубчик часнику, він не перетравиться і пройде через тонкий кишківник, затримається в товстому кишківнику, внаслідок чого завдяки ефірним оліям на орган буде здійснюватися антибактеріальна дія, і це теж дуже корисно.

Нагадаємо, що багато людей страждають на гіпертонію (підвищений артеріальний тиск), яка погіршує загальне самопочуття і заважає нормально жити. Але не поспішайте приймати лікарські засоби. Вчені з Австралії з'ясували, що нормалізувати тиск можна за допомогою звичайного часнику.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що про лікувальні властивості часнику відомо давно, адже він є природним антибіотиком та допомагає у боротьбі з різними захворюваннями. Лікарі рекомендують його не лише вживати, а й ховати під подушку. Навіщо це потрібно?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини