Головна Новини Здоров'я наше тіло Навіщо лікарі радять класти під подушку зубчик часнику
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо лікарі радять класти під подушку зубчик часнику

У часнику міститься багато вітамінів і цінних речовин

24 листопада 2020, 00:30 comments1568
Поділіться публікацією:

Про лікувальні властивості часнику відомо давно, адже він є природним антибіотиком і допомагає в боротьбі з різними захворюваннями. Лікарі рекомендують його не тільки вживати, але і ховати під подушку. Навіщо це потрібно?

Навіщо лікарі радять класти під подушку зубчик часнику

Фото: pinterest

Відомо, що цей продукт повинен часто з'являтися в нашому раціоні, тому що завдяки своїм вітамінному складу, він зміцнює імунітет, а також допомагає нормалізувати тиск і рівень холестерину в крові, тим самим покращуючи роботу серцево-судинної системи.

Лікарі рекомендують класти під подушку 2-3 зубчики свіжого часнику, тому що з нього починає випаровуватися алліцин — органічна сполука, яка допомагає в боротьбі з вірусами та інфекціями. Також ця речовина розріджує і виводить слиз з носових пазух, що дуже важливо для людини, що страждає нежитю. Всього кілька таких ночей і цей симптом зникне.

Лікар Ірвін Голдман каже, що часник, залишений під подушкою, також допомагає організму розслабитися і налаштуватися на міцний сон. Його аромат знижує почуття тривоги та занепокоєння завдяки сірчистим сполукам, а калій і магній, які входять до складу продукту, сприяють виробленню гормону сну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, кому протипоказаний часник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини