Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Користь яких продуктів сильно недооцінюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Користь яких продуктів сильно недооцінюють

Зарубіжні фітнес-експерти привели список недооцінених продуктів, які варто включити в раціон

26 травня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Раціон повинен бути різноманітним, корисним і правильно збалансованим. Але багато людей обмежують вживання деяких продуктів, вважаючи, що вони шкідливі для організму. Експерти назвали товари, які даремно недооцінюють.

Користь яких продуктів сильно недооцінюють

Названі найнедооціненіші продукти (фото з відкритих джерел)

Вершкове масло

Фітнес-тренер Бенджамін Джонсон зазначив, що в складі якісного вершкового масла є вітаміни, мінерали, жирні кислоти, тому воно несе користь практично всьому організму, покращуючи метаболізм, зміцнюючи імунітет і нервову систему.

Квашена капуста

Цей продукт містить пробіотики, пребіотики, простіше кажучи, заселяє кишківник корисними бактеріями, і годує їх поживними цукрами.

Печінка

Нутриціолог Ерік Авіла розповіла, що органічна яловича печінка — скарб корисних речовин для будь-якого спортсмена. Печінка завжди була в раціоні Арнольда Шварценеггера, Френка Зейна і Вінса Жиронда. За змістом нутрієнтів на грам їй просто немає рівних.

Гречка

Ця каша володіє низьким глікемічним індексом, якщо вас це хвилює. А ще гречка довше насичує, що особливо корисно, коли ви на дефіциті калорій.

Форель

У складі форелі є вітамін Д, а також найкраща форма Д3 (холекальциферол). Це активна форма, яка може безпосередньо впливати на м'язову тканину, а також знижувати рівні міостатіна (протеїну, який уповільнює ріст м'язів).

Нагадаємо, що лікар і телеведучий Олександр М'ясников розповів, якими продуктами не варто захоплюватися, тому що вони не так корисні, як всі вважають.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в число продуктів, які приносять здоров'ю величезну користь, може виявитися навіть та їжа, яку ви вживаєте щодня, але просто не замислювалися про те, скільки в ній корисних речовин і вітамінів. Ми розповімо вам про п'ять продуктів, які вважаються найкориснішими на Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини