Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які продукти вважаються найздоровішими
commentss НОВИНИ Всі новини

Які продукти вважаються найздоровішими

ТОП-5 продуктів, які входять число найкорисніших на планеті

22 травня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

У число продуктів, що приносять здоров'ю величезну користь, може виявитися навіть та їжа, яку ви вживаєте щодня, але просто не замислювалися про те, скільки в ній корисних речовин і вітамінів. Ми розповімо вам про п'ять продуктах, які вважаються найкориснішими на Землі.

Які продукти вважаються найздоровішими

ТОП-5 корисних продуктів - фото: з відкритих джерел

Крім звичних овочів і фруктів, які сповнені вітамінами, ми розповімо про інші не менш корисні продукти, що, напевно, є в холодильнику у кожного.

1. Яйця

Яйця можуть бути найпростішим, дешевим і універсальним способом збільшити споживання білка. Крім простого збільшення добової кількості білка, кожне яйце з 85 калоріями містить цілих 7 грамів будівельника м'язів! Яйця також зміцнюють ваше здоров'я: вони багаті амінокислотами, антиоксидантами та залізом.

Які продукти вважаються найздоровішими  - фото 2

2. Арахісове масло

Хоча вживання занадто великої кількості арахісового масла може завдати шкоди вашій талії, стандартна порція з двох столових ложок забезпечує потрібну дозу білка для нарощування м'язової маси та корисних жирів.

Які продукти вважаються найздоровішими  - фото 3

3. Цілозерновий хліб

Не весь хліб — це вуглеводна бомба, яка може зруйнувати ваші цілі зі зниження ваги. Цей багатий живильними речовинами хліб багатий білком, корисними зернами та насінням, такими як ячмінь і просо.

Які продукти вважаються найздоровішими  - фото 4

4. Сушені томати

Помідори багаті антиоксидантом лікопіном, який, як показують дослідження, може знизити ризик раку сечового міхура, легенів, простати, шкіри та шлунку, а також знизити ризик ішемічної хвороби серця. Всього одна чашка висушеної на сонці дасть вам 6 грамів насичує білка, 7 грамів клітковини та 75 відсотків від добової норми калію, який необхідний для здоров'я серця і відновлення тканин. Вони також багаті вітамінами А і К.

Які продукти вважаються найздоровішими  - фото 5

5. Кеш'ю

Кеш'ю — хороше джерело білка, фосфору, магнію, кальцію і міді. Магній може похвалитися безліччю переваг для здоров'я, таких як допомога вашому тілу в полегшенні різних станів, таких як запори, безсоння, головні болі та м'язові спазми, а також регулювання імунної системи та підтримка функцій мозку. Вони також містять велику кількість біотину, який допоможе зберегти ваше волосся блискучим.

Які продукти вважаються найздоровішими  - фото 6

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що дієтологи назвали кращі добавки для боротьби зі старінням, а також про те, які продукти знімають запальний процес в організмі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини