Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Хочеться чипсів, шоколаду та картоплі фрі: чого не вистачає організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочеться чипсів, шоколаду та картоплі фрі: чого не вистачає організму

Будь-який шкідливий продукт можна замінити корисним і отримати речовини, яких не вистачає організму

22 січня 2021, 10:39 comments3956
Поділіться публікацією:

Напевно, багато хто відчували різке бажання з'їсти який-небудь не зовсім корисний продукт, наприклад, чіпси або салат з великою кількістю майонезу. Це пов'язано з тим, що організму не вистачає певних речовин, які містяться в цих продуктах. Однак існує більш корисна альтернатива. Ми розповімо, чим можна замінити шкідливу їжу, щоб отримати потрібні вітаміни й, при цьому, не нашкодити своєму здоров'ю.

Хочеться чипсів, шоколаду та картоплі фрі: чого не вистачає організму

Як правильно замінити шкідливі продукти - фото: з відкритих джерел

Шоколад

Коли вам дуже хочеться шоколаду, то, ймовірно, вашому організму не вистачає магнію. В такому випадку, його можна отримати з горіхів, насіння, фруктів, а також з бобових і стручкових рослин.

Чипси

Бажання з'їсти чипси або ж інші снеки свідчить про те, що вам не вистачає хлоридів, натрію та кальцію. Щоб їх отримати, можна з'їсти сир, рибу, бобові або ж домашній попкорн.

Хліб

Якщо ж вам дуже хочеться поласувати свіжим і хрустким хлібом, вашому організму не вистачає азоту. Його можна знайти в таких продуктах як м'ясо, горіхи та риба.

Торти, тістечка

Головною речовиною, якої вам не вистачає, коли ви хочете з'їсти торти або тістечка, це глюкоза. Її можна отримати з фруктів, ягід, солодких овочів і меду.

Жирна їжа

Якщо ви мрієте про порцію картоплі фрі або тарілку салату, заправленим великою кількістю майонезу, можна сміливо сказати, що вашому організму не вистачає кальцію. Альтернативою таким некорисним стравам може стати сир, кунжут, броколі, стручкові та бобові рослини.

Копченості

Недолік холестерину в організмі викликає бажання з'їсти що-небудь копчене. Відшкодувати необхідні речовини можна оливками, червоною рибою, горіхами та авокадо.

Спробуйте замінити некорисні продукти на запропоновані. Незабаром ви помітите, як відвикну від шкідливої їжі, що завдає тільки шкоду вашому організму.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що потужним засобом для довголіття виявився простий фрукт, а також про те, що експерти розповіли, чому варто відмовитися від червоного м'яса.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини