Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Експерти назвали напої, які можуть продовжити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти назвали напої, які можуть продовжити життя

Експерти перерахували прості напої, вживання яких може поліпшити здоров'я і продовжити життя

23 червня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Правильне харчування — основа здоров'я, тому потрібно стежити за тим, щоб раціон був корисним і правильно збалансованим. Дослідники назвали напої, які повинні регулярно з'являтися в меню, тому що вони сприяють довголіттю.

Експерти назвали напої, які можуть продовжити життя

напої, які можуть продовжити життя (фото з відкритих джерел)

Чай матча

Це улюблений чай середньовічних ченців-буддистів, який став одним з головних фуд-трендів останніх років і продовжує зберігати свою популярність. Цей напій володіє цілим спектром корисних властивостей, зокрема покращує травлення, очищає організм від шлаків і токсинів, підвищує рівень енергії, захищає від онкології, омолоджує шкіру і сприяє довголіттю.

Ромашковий чай

Цей напій часто застосовують в народній медицині, тому що він має антибактеріальний та заспокійливий ефект. Американські дослідники з'ясували, що вживання цього напою знижує ризик передчасної смерті на третину. Ромашковий чай рятує від мігрені, знижує "шкідливий" холестерин і зміцнює серце.

Чай ройбуш

Цей чай з'явився на українському ринку недавно, але вже встиг завоювати серця любителів чаю. Ройбуш використовують для профілактики та лікування багатьох захворювань, адже він покращує роботу серцево-судинної системи, зміцнює імунітет, сприяє гарному травленню, уповільнює процеси старіння, захищаючи організм від розвитку серйозних захворювань.

Нагадаємо, медики назвали прості напої, які допомагають тонізувати організм і є найкориснішими в жарку погоду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої варто пити на голодний шлунок, щоб запустити обмінні процеси в організмі та поліпшити свій стан здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини