Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики назвали три корисних напої натщесерце
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики назвали три корисних напої натщесерце

Зарубіжні медики розповіли про напої, які принесуть користь організму, якщо вживати їх натщесерце

30 квітня 2021, 08:35 comments1221
Поділіться публікацією:

Замість чашечки підбадьорливої ароматної кави, яку багато людей п'ють вранці натщесерце, експерти рекомендують вживати інші напої, щоб запустити організм і поліпшити стан. Що входить в цей список?

Медики назвали три корисних напої натщесерце

Які напої можна пити натщесерце / фото: JOSE SORIANO/UNSPLASH

За словами медиків, починати ранок можна зі склянки теплої води з медом і лимоном, тому що вона корисна для всіх систем, зокрема допомагає поліпшити роботу нирок і печінки, очищає шлунок, позбавляє від простудних симптомів (кашлю, мокротиння), а також зміцнює імунну систему, що дуже важливо на тлі пандемії коронавірусної інфекції.

Також на порожній шлунок можна пити чай з зірчастим анісом, тому що в його складі є речовини та вітаміни, які захищають організм від запальних процесів, застуди, грипу та інших недуг, в тому числі й проблем з серцем. Чай з додаванням анісу допомагає від розладів шлунку, метеоризму і сприяє травленню.

Ще в список найкорисніших напоїв після пробудження входить чай з м'ятою. Ця рослина покращує роботу шлунково-кишкового тракту, зміцнює імунну та нервову системи, знижуючи симптоми депресії та стресу. А також листя м'яти мають судинорозширювальну дію, тому показані при гіпертонії, хронічних головних болях.

Нагадаємо, що більшість серйозних захворювань можуть бути викликані неправильним способом життя і раціоном, який складається зі шкідливих продуктів і напоїв. Експерти рекомендують повністю виключити з раціону солодкі газовані напої, тому що вони можуть спровокувати безпліддя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що забезпечити заряд бадьорості та енергії на весь день здатна не тільки кава. Лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла, які існують природні енергетики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини