Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які напої забезпечують енергією на весь день
commentss НОВИНИ Всі новини

Які напої забезпечують енергією на весь день

Ці напої наповнять енергією і подарують гарний настрій

21 липня 2020, 19:00 comments1121
Поділіться публікацією:

Забезпечити заряд бадьорості та енергії на весь день здатна не тільки кава. На своїй сторінці в Instagram лікар-нутриціолог Світлана Нікітчук розповіла, які існують природні енергетики.

Які напої забезпечують енергією на весь день

Елеутерокок

Фахівець зазначила, що елеутерокок — широко поширене і добре відома лікарська рослина, яке знімає сонливість, покращує роботу головного мозку, нервової системи, позитивно впливає на метаболізм і підвищує витривалість організму. Також цей природний енергетик допомагає при хронічній втомі. Його потрібно просто додати в чай, і незабаром ви відчуєте прилив сил.

Зелений чай

Чашка зеленого чаю з ранку замість кави чудово бадьорить, тонізує, пробуджує організм, наповнює енергією. У ньому міститься більше вітаміну С, ніж у цитрусових, вітаміни і мікроелементи (фтор, йод, марганець, кальцій, фосфор). Зелений чай позитивно впливає на еластичність стінок судин, покращуючи систему кровообігу.

Чай/вода з імбиром

Імбир позитивно впливає на роботу мозку через стимуляцію кровообігу. Він підвищує імунітет, покращує травлення і бореться з шкідливими мікроорганізмами. Для приготування напою необхідно натерти корінь імбиру на тертці, додати в нього сік лимона і 2 ложки меду. Потім додати цю суміш в теплу воду або чай.

Лимонник китайський

Стабілізувати емоційний стан і нормалізувати сон допомагає лимонник китайський. Його позитивний ефект після вживання зберігається до 5 годин. Щоб приготувати чай, розітріть листя лимонника і залийте окропом.

Які напої забезпечують енергією на весь день - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які напої допомагають швидше заснути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини