Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог розповіла, який фрукт знижує ризик виникнення раку: є у кожному супермаркеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог розповіла, який фрукт знижує ризик виникнення раку: є у кожному супермаркеті

Користь апельсинів для здоров'я людини

16 червня 2022, 00:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Апельсини — це живильні електростанції, які актуальні в зимовий сезон. Про користь, яку цитрус приносить здоров'ю людини, на своїй сторінці в Instagram розповіла клінічний дієтолог Ловнет Батра.

Дієтолог розповіла, який фрукт знижує ризик виникнення раку: є у кожному супермаркеті

Користь апельсинів. Фото з відкритих джерел

За словами медика, в апельсинах міститься лимонен – прозора рідина, яка є основним компонентом олії шкірки цитрусових. Це один з основних компонентів апельсина, який знижує ризик виникнення раку шкіри, легень, молочної залози, шлунка та товстої кишки.

Апельсини, як зазначає Батра, сприяють зниженню холестерину. Клас сполук, виявлених у шкірці апельсинів, званих поліметоксильованими флавонами (ПМФ), може знижувати рівень холестерину.

Також дієтолог наголошує, що регулярне вживання апельсинів – відмінний спосіб отримати велику дозу фолієвої кислоти природним шляхом. Ваше тіло використовує його для розподілу клітин та створення ДНК. Це особливо важливий вітамін групи В для вагітних жінок.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що експерти перерахували дивовижні властивості брюссельської капусти і порадили періодично додавати її до раціону. Овоч сприяє зміцненню імунної системи, покращує роботи ШКТ, допомагає нормалізувати артеріальний тиск та сприяє виведенню токсинів з організму. Подробніше про це читайте на нашому сайті.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, який фрукт допомагає уповільнити процес старіння. Американський фахівець Люсія Гарсія розповіла про користь цього фрукта та порекомендувала обов'язково додати його до свого раціону та вживати щодня. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини