Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який фрукт допомагає уповільнити процес старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Який фрукт допомагає уповільнити процес старіння

Американський фахівець Люсія Гарсія розповіла про користь яблук і порекомендувала вживати їх щодня

6 січня 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

Не секрет, що фрукти є цінним джерелом вітамінів і корисних речовин, які підтримують наше здоров'я. Особливу увагу американський експерт Люсія Гарсія радить звернути на яблука.

Який фрукт допомагає уповільнити процес старіння

Який фрукт допомагає уповільнити процес старіння (фото з відкритих джерел)

Фахівець зазначила, що яблука багаті на вітаміни A, С, В1, В2, РР та Е, а також магній, фосфор, йод, залізо, селен, калій, кальцій і цинк, тому допомагають збалансувати харчування, поповнюючи запаси організму цінними речовинами.

Також яблука містять біологічно активні речовини – поліфеноли. Ці природні антиоксиданти ефективно видаляють шкідливі вільні радикали в організмі, захищаючи клітини й уповільнюючи процес старіння.

"Регулярне вживання яблук дуже корисне для здоров'я клітин, а з ними м'язи та шкіра стануть більш еластичними та пружними, зморшки зникнуть, і ви виглядатимете молодше!" – каже лікар Гарсія.

Фахівець також зазначила, що фрукти бажано вживати разом зі шкіркою, тому що у ній зосереджено велику кількість мікроелементів, а також урсолова кислота, яка знижує рівень цукру та "шкідливого" холестерину у крові.

Лікар радить з'їдати яблуко натщесерце відразу після пробудження. Якщо фрукт з'їсти вранці, цукор може швидко засвоїтися, створюючи додатковий заряд енергії для організму.

Нагадаємо, вчені з'ясували, що яблука позитивно впливають на мозкову активність і їх вживання може запобігти розвитку хвороби Альцгеймера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що яблука корисні й для зубів, вважається, що вони очищають порожнину рота. Але якщо вживати їх у неправильний час, то шкода перекреслить користь фрукту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

6 січня 2022, 17:18

Что бы прожить активно до 150 лет нужно употреблять в пищу продукты с добавлением семян КОНОПЛИ.Всё это проверено,протестировано и вся ЗНАТЬ это использует. и не прекрощала.


Новини