Рубрики
МЕНЮ
Хмільовська Інна
Багато панічно бояться запивати їжу, щоб не погладшати. Скільки потрібно пити води? І чому не можна запивати їжу під час прийняття їжі? Про це розповіла відомий український дієтолог Світлана Фус.
Чому не можна запивати їжу, фото з відкритих джерел
За словами дієтолога, треба бути уважним до свого організму. По-перше, почуття спраги. В обов'язковому порядку — як тільки хочеться пити, то потрібно це робити. По-друге, колір сечі. Якщо темна, води треба пити більше, якщо світла — значить рідини в організмі достатньо. По-третє, вода, яка надходить в організм з овочами та фруктами. Потрібно про це пам'ятати й розширювати діапазон вживаних продуктів.
Головні аргументи, чому не можна запивати їжу під час прийняття їжі, — розбавляється шлунковий сік, погіршується процес перетравлення їжі, збільшується обсяг шлунка. Багато ще чого говорять з цього приводу.
Раніше вчені з Великобританії під час нового дослідження довели, що дієти можуть бути ефективні при лікуванні онкологічного захворювання. Правильний раціон здатний запобігти недузі.
Нагадаємо, ми недавно інформували про кавунову дієту для схуднення: вся правда про екстремальне харчування.
Новини