Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог назвала три продукти, які уповільнюють старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог назвала три продукти, які уповільнюють старіння

Нутриціолог Катерина Йенсен розповіла, які продукти необхідно додати до раціону, тому що вони уповільнюють старіння

28 жовтня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Правильне харчування – основа здоров'я. Є продукти, які "крадуть" молодість, а є ті, що її продовжують. Нутриціолог Катерина Йенсен на своїй сторінці в Instagram розповіла, що треба додати до раціону, щоб уповільнити старіння.

Дієтолог назвала три продукти, які уповільнюють старіння

Як уповільнити старіння (фото з відкритих джерел)

Буряк

Цей овоч багатий на клітковину, фолієву кислоту, калій, холін, каротиноїди та інші корисні речовини, які очищають організм від токсинів, захищають від вільних радикалів, заряджають енергією та зміцнюють імунітет. Свіжий сік, салати зі свіжих і варених буряків, борщі — це відмінні варіанти.

Какао або дуже темний шоколад

У цьому продукті багато флавоноїдних сполук, які мають протизапальну дію. Цей антиоксидант бореться із вільними радикалами, які призводять до передчасного старіння. Окрім цього, какао активує серотонін, який робить нас щасливими. На день можна вживати до 30 г 85%-го шоколаду.

Петрушка

Ця зелень містить міристицин, вітамін С, каротиноїди, хлорофіл та інші мікроелементи, які мають протизапальний ефект і містить масу антиоксидантів, які захищають клітини від пошкоджень. Петрушка чистить кров і допомагає виробленню глутатіону — головного ключа до молодості тіла. Крім цього, рослина допомагає позбутися набряків.

Нагадаємо, у раціоні важливу роль займають фрукти, оскільки вони є цінними джерелами вітамінів і корисних речовин, необхідних нашому організму. Особливу увагу експерти радять звернути на манго. Що потрібно знати про його властивості?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти варто додати до раціону, щоб уповільнити процес старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини