Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як уповільнити старіння за допомогою тропічного фрукта
commentss НОВИНИ Всі новини

Як уповільнити старіння за допомогою тропічного фрукта

Експерти розповіли, який тропічний фрукт необхідно додати в раціон, якщо хочете сповільнити процес старіння

31 серпня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

У раціоні важливу роль займають фрукти, оскільки вони є цінними джерелами вітамінів і корисних речовин, необхідних нашому організму. Особливу увагу експерти радять звернути на манго. Що потрібно знати про його властивості?

Як уповільнити старіння за допомогою тропічного фрукта

Як уповільнити старіння / Фото: Pixabay

Високий вміст антиоксидантів

Експерти відзначили, що в складі тропічного плоду є багато поліфенольних сполук, які в організмі діють як антиоксиданти, тобто захищають клітини від ушкоджень вільними радикалами, тим самим запобігаючи розвитку небезпечних захворювань.

Підвищує імунітет

Манго багатий на різні вітаміни, зокрема вітамін А, Е, В, які підтримують роботу імунної системи. А ще фрукт містить фолієву кислоту, марганець, залізо, цинк, необхідні для належного функціонування організму.

Позитивно впливає на зір

Дослідники з'ясували, що лютеїн і зеаксантин — речовини, які входять до складу плода, позитивно впливають на зорову систему. Вони поглинають зайве світло і захищають очі від шкідливого випромінювання.

Покращує стан шкіри й волосся

Ще до складу манго входить вітамін С (аскорбінова кислота), який необхідний для вироблення колагену — білка нитевидного типу, який поліпшує стан і зовнішній вигляд шкіри. А вітамін А та інші ретиноїди захищають шкіру від сонця, тому що, як відомо, ультрафіолет вкрай негативно позначається на її здоров'ї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете поліпшити стан здоров'я і збільшити тривалість життя, тоді експерти рекомендують додати в раціон натуральний виноградний сік. Завдяки своєму вітамінному складу він має ряд корисних властивостей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини