Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який сік здатний запобігти процесу старіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Який сік здатний запобігти процесу старіння

Дослідники перерахували властивості домашнього виноградного соку і назвали його напоєм, який сприяє довголіттю

17 серпня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Якщо хочете поліпшити стан здоров'я і збільшити тривалість життя, тоді експерти рекомендують додати в раціон натуральний виноградний сік. Завдяки своєму вітамінному складу він має низку корисних властивостей.

Який сік здатний запобігти процесу старіння

Який сік сприяє довголіттю (фото з відкритих джерел)

Дослідники зазначили, що найчастіше напій роблять із більш темного і фіолетового винограду, адже саме в таких сортах міститься найбільша кількість антиоксидантних речовин. Але білий, зелений і червоний виноград не дуже в цьому поступаються.

Для довголіття і проти старіння

Виноградний сік завдяки антиоксидантам здатний уповільнити процес старіння, покращуючи роботу всіх систем організму і запобігаючи запальним процесам. Більш того, він добре відіб'ється на вашій шкірі. Регулярне вживання домашнього соку запобігає появі зморшок і пігментних плям.

Для роботи мозку

Дослідники говорять, що антоціани й ресвератрол, які входять до складу виноградного соку, покращують когнітивні функції шляхом зниження окисного стресу. Ці антиоксиданти можуть допомогти запобігти нейродегенеративним захворюванням.

Проти тромбів

Експерти також відзначають, що регулярне вживання натурального виноградного соку позитивно позначається на серцево-судинній системі. Завдяки антиоксидантам знижується ризик утворення тромбів та інших проблем.

Нагадаємо, які продукти варто додати у раціон, щоб уповільнити процес старіння.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що тала вода має цілющий вплив на тіло людини, очищаючи шкіру і запобігаючи процесу старіння. Вплив її на організм має багато сторін: прискорення обмінних процесів, позбавлення від алергії, видалення токсинів і шлаків, зміцнення імунітету, поліпшення травлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини