Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтолог два роки зберігає вдома їжу з McDonald's: що з нею сталося (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтолог два роки зберігає вдома їжу з McDonald's: що з нею сталося (ФОТО, ВІДЕО)

Дієтолог з Великобританії протягом кількох років зберігає вдома їжу з Макдональдса

20 липня 2021, 18:18
Поділіться публікацією:

У популярній соціальній мережі TikTok було опубліковано відео про жінку-дієтолога з міста Ессекс, що у Великобританії, яка зберігає вдома їжу з різних фаст-фудів вже кілька років. Міні-сюжет про неї зняла дочка, чим зробила її відомою на всю країну. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Дієтолог два роки зберігає вдома їжу з McDonald's: що з нею сталося (ФОТО, ВІДЕО)

Що сталося з їжею з фаст-фудів за два роки. Фото з відкритих джерел

У ролику показано, що дієтолог зберігає у своєму буфеті пластикові бокси, наповнені курячими наггетсами, шматочками піци, цукерками, пончиками з глазур'ю та іншою різною їжею з фаст-фудів. Ці продукти, за словами самого дієтолога, ніколи не зникнуть і не зіпсуються.

Дієтолог два роки зберігає вдома їжу з McDonald's: що з нею сталося (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Автор відео говорить, що її матір зберігає всю цю їжу вже протягом двох років. Однак вид цих страв зовсім не викликає відрази. Вони виглядають так, ніби тільки вчора їх туди поклали, навіть через кілька років.

Дієтолог два роки зберігає вдома їжу з McDonald's: що з нею сталося (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

"Показані тут продукти є ультрапастеризованими продуктами, які 80% жителів Великобританії споживають на регулярній основі", — зазначила автор ролика, дочка дієтолога.

Дієтолог два роки зберігає вдома їжу з McDonald's: що з нею сталося (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

Жінка-дієтолог таким чином проводить експеримент, зберігаючи вдома цю купу "вічної" їжі. Їй хочеться показати, що відбувається зі стравами, які звикли вживати жителі Великобританії чи не кожного дня.

Відео — @elifgkandemir
Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, відмова від яких продуктів може прискорити метаболізм. Експерти порадили, які продукти краще виключити зі свого раціону, щоб прискорити цей процес. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, який продукт допомагає зняти запалення у суглобах. Лікар-дієтолог детально розповіла про корисну ягоду, яка допоможе зняти таке запалення



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини