Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири продукти, які найчастіше стають причиною отруєння
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири продукти, які найчастіше стають причиною отруєння

Існує ряд продуктів, від яких, за статистикою, люди страждають отруєннями частіше. У різних країнах лідерами по отруєнь стають певні страви - це залежить від традицій, екологічної обстановки і гастрономічних звичок

16 грудня 2020, 01:48
Поділіться публікацією:

Вчені проаналізували статистику отруєнь за останні 20 років і назвали топ — чотири продуктів, які викликають отруєння частіше за інших. Чи враховуєте це при покупці продуктів на новорічний стіл.

Чотири продукти, які найчастіше стають причиною отруєння

ФОТО: З відкритих джерел

1.Устріци. Їх потрібно їсти тільки свіжими і чим далі від моря Ви живете, тим вище ризик отримати отруєння.

2. Чорна оливка. Найчастіше це зелені оливки, пофарбовані при обробці в чорний колір глюконатом заліза. Його надлишок у любителів поласувати чорна оливка може викликати отруєння.

3. Копченості, ковбаса і сосиски. Найчастіше їх виготовляють з кодом Е — це не найкорисніші харчові добавки. Код Е дозволяє продовжити життя продукту, але якість при цьому незмінно страждає.

4. Диня і кавун. З метою якнайшвидшого дозрівання їх вирощують під плівкою із застосуванням великої кількості азотних добрив, які токсичні для людини. Якщо ви любите купувати диню і кавун не в сезон, будьте готові до того, що вони можуть бути напхані консервантами. Якщо у вас в будинку маленькі неповнолітні діти — подвійно потрібно бути обережними.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на даному етапі вчені поки не підтвердили , що вітамін С допоможе побороти Covid-19, але високий вміст аскорбінової кислоти в продуктах допоможе зміцнити імунітет. Отже, убезпечить наш організм від різних респіраторних захворювань. Лікарі заявили, що взимку потрібно їсти якомога більше апельсинів, тому що в їх складі є антиоксиданти, які допомагають боротися із запальними процесами. Крім того, в цьому фрукті також міститься багато клітковини, яка позитивно впливає на загальний стан нашого здоров'я.

Крім того, врач особливо не рекомендує вживати фрукти в якості перекусу, тому що в організмі виробляється багато інсуліну. Найкраще поєднувати фрукти з йогуртом, сиром, горіхами — продуктами, в яких є білок, тому що він зменшує сплеск глюкози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ицхак

16 грудня 2020, 12:37

«их изготавливают с кодом Е» – с компетенцией «автора» все ясно.


Новини