Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Вчені проаналізували статистику отруєнь за останні 20 років і назвали топ — чотири продуктів, які викликають отруєння частіше за інших. Чи враховуєте це при покупці продуктів на новорічний стіл.
ФОТО: З відкритих джерел
1.Устріци. Їх потрібно їсти тільки свіжими і чим далі від моря Ви живете, тим вище ризик отримати отруєння.
2. Чорна оливка. Найчастіше це зелені оливки, пофарбовані при обробці в чорний колір глюконатом заліза. Його надлишок у любителів поласувати чорна оливка може викликати отруєння.
3. Копченості, ковбаса і сосиски. Найчастіше їх виготовляють з кодом Е — це не найкорисніші харчові добавки. Код Е дозволяє продовжити життя продукту, але якість при цьому незмінно страждає.
4. Диня і кавун. З метою якнайшвидшого дозрівання їх вирощують під плівкою із застосуванням великої кількості азотних добрив, які токсичні для людини. Якщо ви любите купувати диню і кавун не в сезон, будьте готові до того, що вони можуть бути напхані консервантами. Якщо у вас в будинку маленькі неповнолітні діти — подвійно потрібно бути обережними.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на даному етапі вчені поки не підтвердили , що вітамін С допоможе побороти Covid-19, але високий вміст аскорбінової кислоти в продуктах допоможе зміцнити імунітет. Отже, убезпечить наш організм від різних респіраторних захворювань. Лікарі заявили, що взимку потрібно їсти якомога більше апельсинів, тому що в їх складі є антиоксиданти, які допомагають боротися із запальними процесами. Крім того, в цьому фрукті також міститься багато клітковини, яка позитивно впливає на загальний стан нашого здоров'я.
Новини