Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому варто вживати манго щодня: п'ять головних причин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому варто вживати манго щодня: п'ять головних причин

Головні корисні властивості манго

5 червня 2021, 12:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Манго на сьогодні є несправедливо недооціненим фруктом. Цей тропічний плід приносить здоров'ю неймовірну користь і навіть здатний знизити ризик появи раку. Однак згадують про нього досить рідко. Ми розповімо вам про п'ять головних причин, за якими варто вживати манго кожен день.

Чому варто вживати манго щодня: п'ять головних причин

Користь манго. Фото з відкритих джерел

Вітаміни

Внісши у свій раціон цей екзотичний фрукт, людина забезпечить себе великою кількістю вітамінів. Адже в манго високий рівень вітаміну С, клітковини та пектину, які разом можуть знизити рівень холестерину в сироватці крові. Інші вітаміни, які ви отримуєте від манго, — це тіамін, вітамін B6, фолієва кислота, вітамін E.

Водний баланс

Фрукт також багатий калієм, який є важливою частиною калієво-натрієвого балансу, який регулює те, як наш організм використовує воду. І, звичайно ж, манго містить багато води. Це означає, що регулярне вживання може допомогти запобігти зневоднення, яке є одним з факторів високого рівня холестерину.

Користь для травлення

Манго також містить вітаміни та мінерали, які допомагають розщеплювати білок під час травлення. Клітковина довше зберігає почуття ситості та допомагає позбутися від тяги до нездорової їжі. Поєднання контролю тяги та ефективного травлення може в кінцевому підсумку допомогти вам легше схуднути.

Профілактика залізодефіцитної анемії (малокрів'я)

Людям, що страждають залізодефіцитною анемією, або ж вегетаріанцям, які не їдять головне джерело заліза — червоне м'ясо, вживання манго стане дуже корисним, оскільки фрукт якраз таки та багатий залізом.

Позбавлення зайвої ваги

Оскільки манго містить багато вітамінів і необхідних поживних речовин, вживання одного цього плоду змусить вас відчути себе ситим. Крім того, оскільки він містить клітковину, він покращує травлення функцію і спалює непотрібні калорії з організму. Це, своєю чергою, допомагає скинути зайву вагу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, які продукти допомагають розгладити зморшки, а також про те, чим може бути небезпечний пакетований чай.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

5 червня 2021, 17:52

Ви краще напишіть чому МАНГО продають поштучно і чому на нього така ЗАЛУПЕННА ЦІНА...!!! Крута реклама "СКАРБНИЧКИ ВІТАМІНІВ" для тупих ВІСЛЮКІВ...!!!

Алексей

5 червня 2021, 12:06

потому что он явно дешевый фрукт, в самый раз для пенсионеров


Новини