Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чи корисне для організму біле вино
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи корисне для організму біле вино

Цей напій позитивно впливає на пам'ять, роботу серця і допомагає скинути вагу

21 серпня 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Протягом багатьох років вчені документували переваги червоного вина — для здоров'я серця, контролю холестерину і, можливо, навіть для запобігання раку — у численних дослідженнях. Але як щодо його "брата" — білого вина?

Чи корисне для організму біле вино

Користь білого вина. Фото з відкритих джерел

Цей напій, на думку дослідників, також здатний приносити користь нашому організму, якщо вживати його в міру. Результати деяких досліджень показують, що цей продукт позитивно впливає на пам'ять, роботу серця і навіть здатний запобігати онкології. 

Біле вино містить антиоксиданти, які сприяють зниженню ваги за умови вживання 1 келиха в день. Однак будьте обережні — надмірне захоплення матиме протилежний ефект, тому що калорії можуть швидко накопичуватися.

Як ми згадували вище, біле вино може захистити від деяких форм раку, особливо від раку кишківника. Напій містить флавоноїди, що володіють антиоксидантними властивостями, які допомагають запобігти раку. У 2002 році було виявлено, що біле вино захищає клітини від раку грудей так само ефективно, як червоне вино.

Любителям цього напою варто знати, що біле вино так само корисно для серця, як і червоне. Два келихи цього вина в день можуть знизити ризик серцевих захворювань як мінімум на 25%.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, при яких проблемах зі здоров'ям допоможе розмарин. Лікар-нутриціолог Анна Грін перерахувала корисні властивості розмарину і розповіла, від яких захворювань він допомагає. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що експерти назвали три овочі, в складі яких міститься вітамін С і його більше, ніж у цитрусових. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Степан

21 серпня 2021, 15:29

А печени помогает?


Новини