Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Які два вітаміни зменшують розтяжки на тілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Які два вітаміни зменшують розтяжки на тілі

Експерти розповіли, якими вітамінами потрібно збагачувати раціон, якщо хочете зменшити розтяжки на тілі

31 грудня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Розтяжки — це лінійні рубці, які можуть виникнути через гормональні коливання, після вагітності або під час схуднення. І попри те, що вони не впливають на здоров'я, для багатьох жінок такий зовнішній дефект є проблемою. Як можна зменшити розтяжки?

Які два вітаміни зменшують розтяжки на тілі

Як зменшити розтяжки на тілі (фото з відкритих джерел)

Експерти кажуть, що мінімізувати появу розтяжок потрібно за допомогою правильного догляду шкіри. Насамперед потрібно стежити за рівнем вітамінів та корисних мікроелементів в організмі. І особливо – за вітамінами А та Е.

Ці елементи відповідають за регенерацію тканин і борються з ознаками старіння: в'ялістю, зморшками та появою пігментації. Їх недолік може стати причиною прояву не тільки розтяжок, але й багатьох недуг, починаючи від сильної сухості шкірних покривів, куперозу і ламкості волосся до загальної слабкості та появи серйозних захворювань очей.

У холодну пору року вітаміни рекомендується отримувати не лише з їжі, а й у формі БАДів. Але головне — не перестаратися, надлишок А та Е не менш небезпечний, ніж недолік. Найправильніше рішення для початку – здавання аналізів та консультація з лікарем.

Нагадаємо, що багато жінок роками борються з неестетичними утвореннями на шкірі, але далеко не всі знають про ефективні методи позбавлення від них.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете, щоб ваша шкіра залишалася здоровою та красивою, тоді додайте до свого раціону один простий, але дуже корисний напій. Йдеться про натуральне какао, у складі якого вітаміни А, Е, В, а також калій, магній, кальцій, фосфор, залізо та інші мікроелементи, які підтримують роботу всього організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини