Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Вітаміни, за допомогою яких можна схуднути удвічі швидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Вітаміни, за допомогою яких можна схуднути удвічі швидше

Експерти назвали вітаміни, які допомагають прискорити процес схуднення удвічі

12 квітня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Багато людей відчувають проблеми із зайвою вагою й активно намагаються схуднути. Шкода, що немає чарівної таблетки, яка б легко розв'язувала цю проблему. Однак є вітаміни, які допомагають прискорити цей процес.

Вітаміни, за допомогою яких можна схуднути удвічі швидше

Які вітаміни сприяють схудненню (фото з відкритих джерел)

Вітамін D

Цей "сонячний" вітамін допомагає зміцнити імунну систему і сприяє кращому засвоєнню кальцію, роблячи наші кістки сильнішими. Дослідники з'ясували, що він може допомогти в процесі схуднення. Згідно з експериментами, жінки в період постменопаузи з надмірною вагою, які вживали добавки вітаміну D, втрачали ваги більше, ніж ті, хто їх не вживав. Однак вивчення цього вітаміну ще тривають. Якщо хочете поповнити його запас в організмі, вживайте більше жирної риби та частіше бувайте на сонечку.

Омега-3 жирні кислоти

Деякі дослідження показують, що жирні кислоти допомагають худнути ефективніше. Вони в будь-якому випадку будуть корисні через те, що захищають серце і кровоносні судини від пошкоджень і хвороб. Їх джерелами є лосось, скумбрія, оселедець, форель, сардини та тунець. Намагайтеся їсти цю рибу пару разів на тиждень. Готувати її краще на пару, на грилі або ж запікати, а от смажити на сковорідці не рекомендовано.

Поліфеноли

Це антиоксиданти, які, по-перше, захищають серце, по-друге, борються з раком, по-третє, омолоджують і допомагають худнути трохи швидше. Правда, ключове слово тут "трохи", тому що ефект настає нешвидко. Навіть якщо ви вип'єте, наприклад, дуже багато зеленого чаю, в якому містяться поліфеноли, то не схуднете миттєво. Однак у свій раціон включити їх не лише можна, а й потрібно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який вітамін захистить від старіння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

14 квітня 2021, 08:07

Натуральные сжигатели жира! Качество GMP За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини