Головна Новини Здоров'я вітаміни і харчові добавки Коли та які вітаміни краще приймати, щоб вони краще засвоювалися організмом
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли та які вітаміни краще приймати, щоб вони краще засвоювалися організмом

Щоб отримати максимальну користь від вітамінів та мінералів, приймати їх потрібно у правильний час

14 січня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

Купуючи вітаміни багато людей помиляються, думаючи, що немає особливого значення, коли їх приймати. Насправді ж від прийому вітамінів у правильний час, як і від правильного поєднання їх із їжею – безпосередньо залежить дія. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Instagram повідомила трихолог Уляна Єрстенюк.

Коли та які вітаміни краще приймати, щоб вони краще засвоювалися організмом

Вітаміни. Фото: freepik

Отже, є група вітамінів, які рекомендується суворо на сніданок. Найкраще засвоюються зранку вітаміни групи В, йод, вітамін Д, вітамін К, залізо. Ці вітаміни зможуть допомогти підбадьоритися з самого ранку, допомогти прокинутися від сну.

Якщо ви вирішили зміцнити свій організм вітамінами А, Е; міддю; цинком; Вітаміном B12, краще їх приймати протягом дня. Причина полягає в тому, що такі вітаміни складно поєднуються з чимось іншим.

Під час вечері спеціаліст радять приймати: селен; магній (цитрат, гліцинат, таурат); вітаміни групи B. Ця група вітамінів діє на організм, як заспокійливо і тому засне у вас вийде дуже швидко.

Є й такі поширені вітаміни, як вітамін З і Омега-3. Так ось їх можна назвати "невибагливими" вітамінами, тому що їх можна приймати будь-коли.

"Практично всі вітаміни потрібно пити під час їжі, запиваючи склянкою води. Винятком є амінокислоти та колаген — їх приймаємо до їжі вранці, тому організм отримає максимум користі", — зазначила медик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — названі найбільш поширені причини випадання волосся, а також вітаміни, які позбавлять вас цієї проблеми.                                                                                         




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини