Головна Новини Здоров'я вагітність і пологи Як обрати ліф при вагітності
commentss НОВИНИ Всі новини

Як обрати ліф при вагітності

Для вагітної жінки комфорт має бути на першому місці. Окрім того, у зв’язку із фізичною зміною тілобудови, виникає потреба у правильному підборі білизни, яка має бути не тільки натуральною, а і зручною

3 березня 2024, 00:30
Поділіться публікацією:

З вагітністю приходить чимало змін у щоденному житті, включаючи і вибір зручної та підтримуючого білизни. Обираючи ліф для вагітної жінки, важливо враховувати її змінені потреби та комфорт. Експерти надають наступні поради для правильного вибору

Як обрати ліф при вагітності

Як обрати ліф при вагітності

В першу чергу треба подбати про підтримку грудей. Тобто оберіть ліф, який забезпечить достатню підтримку грудей, особливо якщо вони збільшилися в розмірі. Широкі бретелі та спеціально розроблені кісточки можуть допомогти забезпечити оптимальну підтримку.

Далі, зверніть увагу на матеріал, з якого пошито ліф. Віддайте перевагу м'якому та дихаючому матеріалу, який не буде тертися по шкірі та дозволить шкірі вільно дихати.

Окрім того, важливо, щоби у ліфі була передбачена можливість регулювання розмірів. Експерти радять обирати ліф із регульованими бретелями та застібками, які дозволяють адаптувати його до змінної форми грудей під час вагітності та годування грудьми.

Також варто обирати ліф із підтримуючою конструкцією, яка також допомагатиме знімати навантаження з спини.

І ще, відзначають експерти, важливо, щоб ліф був зручним та не обмежував рухи. Пам'ятайте, що зміна розміру грудей може вимагати переоцінки зручності білизни.

Окрім того, експерти звертають увагу ще на одну деталь. Якщо ви плануєте годувати грудьми, оберіть ліф зі спеціальними функціями, такими як застібки або клапани, які полегшують доступ до грудей під час годування.

Пам'ятайте, що вагітність — особливий період у житті жінки, тому важливо обирати білизну, яка дозволить вам відчувати себе комфортно впродовж усього цього часу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розвідав, що можна їсти мамі, яка годує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини